Led mécses 2 cm, 24 db - Hidegfehér fénnyel - MS-665

Kívánságlistához adom!
Szállítás: 2,190 Ft
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 hétköznap 9-18 óra között.
5,290Ft -17%
Eredeti ár:6,350 Ft
db

Valósághű megjelenésével mindenkit elvarázsol!

A formájának köszönhetően, olyan hatást kell, mintha egy igazi gyertya égne a környezetében.

A mécses a kád szélétől kezdve az ebédlő asztalig, terasz illetve kül- és beltéren, bárhol használható hangulatvilágításként.

Praktikus, mert nem ég le, nem olvad el, hosszú használati időre tervezték. Ez a fajta ledes mécses, amely nem gyúlékony, nem veszélyes, a szél sem fújja el, mindenki számára remek választás.

   

A kis mécsesben lévő led a gyertyaláng hatását kelti. Egyszerűen ki/be kapcsolható az alján található kapcsolóval. 3 db LR 41 típusú elemmel működik, amely tartozék.

Méretei: magassága 2-4 cm lánggal együtt, átmérője 3.5 cm. Hidegfehér fényű változatban elérhető.

Jellemzői:

  • A LED véletlenszerűen, lánghatással villódzik
  • CR 2032 típusú elemmel működik (tartozék)
  • A csomag tartalma: 4x6, összesen 24db elemes led gyertya
  • Mérete: 3,5cm (átmérő), kb. 2cm magasság

Csomag tartalma:

24 db Hidegfehér mécses

Közeledik A HALOWEEN, amely bár amerikai szokás, de szép lassan hazánkba is beszivárog. Nem véletlen, hiszen a farsangra várni kell még egy kicsit, viszont haloween tökéletes alkalmat nyújt arra, hogy a megmurisabb szerelésekbe bújhass és ijesztgesd, vagy épp megnevettesd szeretteidet. 

Az is biztos, hogy hiába találod meg a tökéletes jelmezt, az alap hangulathoz elengedhetetlenek a töklámpák és persze a gyertyák, melyeket pár órácskára meggyújtunk, majd vagy magától, vagy mi oltjuk el, de előbb-utóbb kialszik. Ezért megoldás a 12 darabos LED lámpás teamécses, amely nem csupán biztonságos, de tartós fényt is produkál amellett, hogy lakásodat is feldobod vele, vagy éppen kertedet.

 


Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 3 nap. A terméket a MPL futárszolgálat szállítja ki a MS raktárból, melynek szállítási díja 2190 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Csomagszám: 1 db