LCD kijelzős Full HD Fedélzeti kamera tolató kamerával

Kívánságlistához adom!
Szállítás: 1,490 Ft
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 hétköznap 9-18 óra között.
13,290Ft
db
Az LCD kijelzős Full HD Fedélzeti kamera jellemzői: Autós első-hátsó kamera készlet, ami hasznos lehet például ütközés vagy feltörés során. Segítséget nyújt a parkoláshoz, hogy elkerüld az esetleges karcolásokat vagy horpadásokat. A kompakt, esztétikus házban elhelyezett fedélzeti kamera 170-os látószögben, Full HD minőségben rögzíti a felvételeket. A tolatókamera IP69 minősítésű vízálló házzal és 120-os látószöggel rendelkezik. A belső kamera tapadókoronggal rögzíthető, így nem zavar a vezetésben. A tolatókamera kábele körülbelül 6 méter hosszú, így nemcsak személygépkocsikban, hanem akár furgonokban is tökéletesen működik. Mozgásérzékelővel felszerelt (G érzékelő) Éjszakai mód Az LCD kijelző mérete: 4" Az elülső kamera felbontása: 1920 x 1080p (Full HD) A tolatókamera felbontása: 640 x 480p (VGA) A felvételek formátuma: mov A fényképek formátuma: jpeg Memóriakártya foglalat: MicroSD A csomag tartalma: LCD kijelzős Full HD Fedélzeti kamera Tolató kamera Tartókonzol Autós töltőkábel Tolatókamera szerelőkészlet

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 5 nap. A terméket a Express One futárszolgálat szállítja ki a RGB raktárból, melynek szállítási díja 1490 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Csomagszám: 1 db