Haina HA-2254 1360kg Elektromos Autó Csörlő 12V 3000W Teljesítménnyel

Kívánságlistához adom!
Szállítás: Ingyenes szállítás
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 hétköznap 9-18 óra között.
38,190Ft -11%
Eredeti ár:42,990 Ft
db

Főbb tulajdonságok:

- Márka: Haina

- Termékkód: HA-2254

- Autó csörlő

- Teherbírás: 1360kg

- Teljesítmény: 3000W

- Üzemi feszültség: 12V DC

- Elektromos működés

- Tréler és quadra szerelhető

- Drótkötél vastagsága: 4,0mm

- Drótkötél hossza: 15 méter

- Áttétel: 153:1

- Teljesen új, bontatlan dobozban


Műszaki paraméterek:

- Teherbírás: 1360kg

- Teljesítmény: 3000W

- Üzemi feszültség: 12V DC

- Drótkötél vastagsága: 4,0mm

- Drótkötél hossza: 15 méter

- Áttétel: 153:1

- Súly: 10 kg


Termékleírás:

A Haina HA-2254 autó csörlő egy kiváló minőségű és erős eszköz, amely ideális választás mind az autók, mind a trélerek és quadok számára. A Haina márka híres a megbízható és tartós szerszámairól, és ez a csörlő sem kivétel.


Ez a csörlő 1360kg teherbírással rendelkezik, amely lehetővé teszi a nehéz terhek könnyű mozgatását. A 3000W teljesítményű motor biztosítja a gyors és hatékony húzást, míg a 12V-os üzemi feszültség lehetővé teszi a csörlő könnyű csatlakoztatását az autók vagy trélerek elektromos rendszeréhez.


A drótkötél vastagsága 4,0mm és hossza 15 méter, ami elegendő ahhoz, hogy különböző távolságokban dolgozzon. Az áttétel aránya 153:1, ami biztosítja a megfelelő erőátvitelt és hatékonyságot a csörlési folyamat során.


A Haina HA-2254 csörlő elektromos működésű, így könnyen használható és kényelmes a mindennapi feladatok elvégzéséhez. Ez az eszköz ideális választás mind a profi szakemberek, mind az otthoni barkácsolók számára, akik egy erős és megbízható csörlőt keresnek.


Használati útmutató:

1. Helyezze a csörlőt stabil felületre és rögzítse biztonságosan.

2. Csatlakoztassa a csörlőt a 12V-os áramforráshoz.

3. Ellenőrizze, hogy a drótkötél megfelelően van-e feltekercselve és nincs-e rajta sérülés.

4. Kapcsolja be a csörlőt és kezdje el a húzási folyamatot.

5. Használat után kapcsolja ki a csörlőt és húzza ki az áramforrásból.

6. Tisztítsa meg a csörlőt és a drótkötelet a használat után.

7. Tárolja az eszközt biztonságos és száraz helyen.


Miért érdemes ezt a terméket megvenni?

A Haina HA-2254 autó csörlő számos előnnyel jár a felhasználók számára. Először is, a 1360kg teherbírás és a 3000W teljesítmény biztosítja a nehéz terhek könnyű mozgatását és a gyors munkavégzést. A 12V-os üzemi feszültség lehetővé teszi a csörlő könnyű csatlakoztatását az autók vagy trélerek elektromos rendszeréhez.


A 15 méter hosszú és 4,0mm vastag drótkötél elegendő ahhoz, hogy különböző távolságokban dolgozzon, míg az áttétel aránya 153:1 biztosítja a megfelelő erőátvitelt és hatékonyságot. Az elektromos működés könnyű használatot és kényelmet biztosít a mindennapi feladatok elvégzéséhez.


A Haina márka híres a minőségéről és megbízhatóságáról, így biztos lehet benne, hogy egy olyan eszközt vásárol, amely hosszú távon is kiválóan teljesít. A Haina HA-2254 autó csörlő tökéletes választás mind a profi szakemberek, mind az otthoni barkácsolók számára, akik egy erős és megbízható csörlőt keresnek.


Fedezze fel a Haina, Hitman, KrafTech, és Ryodel világát – minőségi termékek, melyek meghaladják várakozásait!

Válassza a megbízhatóságot és a tökéletességet minden munkához: felfedezheti a kiváló minőségű, hosszantartó szerszámok világát. Mert amikor a precizitás számít, csak a legjobb szerszámok felelnek meg az igényeknek.

.

Hitman: Ahol a minőség és innováció találkozik, hogy világszínvonalú szerszámokat kínáljon a professzionális igényekhez.

.

A Haina, Hitman és KrafTech szerszámokat a legkiválóbb mérnökök tervezték, akik szenvedélyüket és szakértelmüket ötvözték a legmodernebb technológiákkal, hogy szerszámokat hozzanak létre, amelyek minden elvárásnak megfelelnek. Ezek a márkák az innováció és a megbízhatóság zászlóvivői, ahol minden egyes termék a precizitás és a tartósság csúcspontját képviseli. A Haina, Hitman és KrafTech nemcsak szerszámokat kínálnak, hanem egy ígéretet a tökéletes munkavégzésre és a kiemelkedő eredményekre.

.

A Haina szerszámok kifinomult tervezésükkel és rendkívüli tartósságukkal kiemelkednek a piacon, így ideális választás a precíz és hosszú távú munkavégzéshez.

Fedezze fel a Haina, Hitman, KrafTech, és Ryodel világát – minőségi termékek, melyek meghaladják várakozásait!

Válassza a megbízhatóságot és a tökéletességet minden munkához: felfedezheti a kiváló minőségű, hosszantartó szerszámok világát. Mert amikor a precizitás számít, csak a legjobb szerszámok felelnek meg az igényeknek.

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 3 nap. A terméket a GLS, Logmaster futárszolgálat szállítja ki a AVI raktárból, melynek szállítási díja 0 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Csomagszám: 1 db