Konzervnyitó, konzervbontó (multifunkciós)

Kívánságlistához adom!
Szállítás: 1,990 Ft
Szállítási határidő: 1-2 nap
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 hétköznap 9-18 óra között.
4,190Ft 0%
Eredeti ár:4,190 Ft
db


Biztonságos, egyszerű és gyors konzervnyitást tesz lehetővé. Strapabíró kialakítású. Sör, vizes palack és műanyag zacskó felnyitásához is használható. Neked is meggyűlik a bajod a konzervdobozok felnyitásával? A hagyományos, nehezen kezelhető nyitók már a múlté! Ez a Konzervnyitó tökéletes választás, ha biztonságosan, könnyedén és gyorsan szeretnél megszabadulni a konzervek tetejétől. Használata pofonegyszerű. A nagy forgatókar és az ergonómikus fogantyú puha, kényelmes fogást biztosít, illetve könnyű tekerést tesz lehetővé. A rozsdamentes acél vágórész sima és éles kése pedig biztonságosan, pontosan és gyorsan nyitja fel a dobozokat. Bármilyen méretű konzervdobozt kibontható a használatával. Kialakításának köszönhetően alkalmazása rendkívül biztonságos, nincs ujjsérülés, sőt fémforgács sem kerül a dobozba vágás során. Nemcsak konzervek felnyitásához ideális a kütyü, de sör, vizes palack és műanyag zacskó felnyitó is található a terméken. A Konzervnyitó, konzervbontó tulajdonságai: Szín: fekete Anyag: ABS műanyag + rozsdamentes acél Méret: 19 cm Használatához nincs szükség áramforrásra Strapabíró kialakítású Mit rejt a termék doboza? 1 db Konzervnyitó, konzervbontó

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 1-2 nap. A terméket a GLS, Logmaster futárszolgálat szállítja ki a KUFU raktárból, melynek szállítási díja 1990 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Csomagszám: 1 db