Konyhai olajkiöntő két méretű csőrrel

Kívánságlistához adom!
Szállítás: 1,490 Ft
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 hétköznap 9-18 óra között.
1,199Ft 0%
Eredeti ár:1,199 Ft
db

Konyhai olajkiöntő két méretű csőrrel

Sosem tudod kiszámolni az olajat sütés-főzés alkalmával? Vigyél egy kis professzionalizmust a konyhaművészetedbe, hidd el, sokkal jobb élmény lesz a főzés, ha csak ott folyik olaj, ahol kell.

Egy kiöntő kifejezetten segíthet neked a mindennapokban, amellyel csak a szükséges olajat tudod tűpontosan oda önteni, ahová kell.

Két különböző méretű kiöntő csőrrel rendelkezik, amellyel szabályozni tudod a viszkózus folyadék távozási sebességét, magyarul: hogy mennyi olaj milyen intenzitással kerüljön a salátádra, pirítósodra, a húsokra, bármire.

Az olajok, zsírok, különösen az esszenciális zsírsavakban gazdagok az egészség megőrzése szempontjából elengedhetetlenek. Sokszor a rossz közérzetért is a „jó” zsírsavak hiánya okozza, ezért különösen fontos ezek pótlása, főként hidegen sajtolt, telítetlen zsírokból. Ilyen a tökmagolaj, a búzacsíra, a lenmag olaj. Ezeket nem hevítjük, ők a tipikus salátaolajok.

A transzzsírsavakban gazdag olajokat, különösen azokat, amelyekkel magas hőfokon sütünk, nem érdemes túlzásba vinni. Az arany középutat érdemes megtalálni, amiben ez a kiöntő nagy segítség lesz.

Főbb jellemzők:

  • Olajkiöntő 2 méretű kiöntővel
  • Anyaga: szilikon, fém
  • A standard olajos üvegekhez passzol
  • Kétféle színben: szürke vagy kék
  • A terméket véletlenszerű színben küldjük!

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 3 nap. A terméket a MPL futárszolgálat szállítja ki a BVM raktárból, melynek szállítási díja 1490 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Csomagszám: 1 db