Három az egyben fali papírtörlő és fóliatartó

Kívánságlistához adom!
Szállítás: 1,490 Ft
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 hétköznap 9-18 óra között.
5,699Ft 0%
Eredeti ár:5,699 Ft
db

Három az egyben fali papírtörlő és fóliatartó

Szeretetnél egy kis helyet spórolni a konyhádban? Akkor ezt a terméket neked találták ki, ami egyben kényelmet és gyors hozzáférést nyújt a papírtörlőhöz, folpackhoz és fóliához!

Ha állandóan máshova pakolod a törlőpapírt vagy a fóliát, nem találod hova rakhattad előző alkalommal, vagy egyszerűen nincs helyük a konyhában, akkor ez a tartó biztosan megkönnyíti a dolgod! Egyszerűen szereld fel a falra, és helyezd a tartókba a szükséges kellékeket. A fali tartó abban is segít, hogy egyenes szélű fóliadarabokat téphess le.

A tartókat leszerelni és visszarakni nagyon egyszerű, egy határozottabb mozdulattal le lehet pattintani a helyükről, így a papírtörlő és a fóliatekercs cseréje egyáltalán nem bonyolult, könnyen állítható. A termék tetején egy külön polcnak használható rész is van.

Főbb jellemzők:

  • Három az egyben tartó: törlőpapír, folpack, fólia
  • Falra szerelhető kivitel
  • Kompakt dizájn
  • Segít helyet spórolni
  • Anyag: műanyag
  • Szín: fehér
  • Méret: kb. 38x24x8 cm

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 3 nap. A terméket a MPL futárszolgálat szállítja ki a BVM raktárból, melynek szállítási díja 1490 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Csomagszám: 1 db