Kompakt mini varrógép

Kívánságlistához adom!
Szállítás: 1,490 Ft
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 hétköznap 9-18 óra között.
2,290Ft
db
Szeretnéd könnyedén és kényelmesen megvarrni a ruháidat? A Kompakt mini varrógép hihetetlenül sok mindenre képes! Kicsi és kompakt mérete miatt bárhol könnyedén tárolhatod! Nem kell nagyobb varrógépet beszerezned, aminek alig találsz helyet az otthonodban! Ráadásul akár nyaralásokra, utazásokra és kempingezésekre is magaddal viheted, hiszen egyedülálló mérete bármilyen egy kis bőröndben és táskában is elfér! Pillanatok alatt orvosolhatsz vele egy-egy apróbb szakadást és a használatához még csak profi varrónak sem kell lenned! Készíts saját ruhákat; nadrágokat, egyedi sapkákat vagy amire csak vágysz! Használata:  Fűzd be a cérnát. Helyezd az elemeket a gépbe. Nyomd meg a biztonsági gombot. Varrd össze az anyagot. Varrás után kösd el a cérna végét. https://youtu.be/L6nZpRA4ZyQ Jellemzők:  Varrási vastagság: 0,3-1,8 mm Biztonsági gombbal ellátva. Működése: 4 x AA elem (nem tartozék) Energia: 4,8W Méret: 20,5 x 6,7 x 3,5 cm Súly: kb. 280 g Szín: Fehér A csomag tartalma: 1 db Kompakt mini varrógép 1 db orsó 1 db tű 2 db csévé 1 db cérnabefűző

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 5 nap. A terméket a Express One futárszolgálat szállítja ki a RGB raktárból, melynek szállítási díja 1490 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Csomagszám: 1 db