Kézzel festett tömör mangófa tálalóasztal 80 x 35 x 75 cm - utánvéttel vagy ingyenes szállítással

Kívánságlistához adom!
Szállítás: 3,090 Ft
Szállítási határidő: 5-7 munkanap
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 hétköznap 9-18 óra között.
74,790Ft -17%
Eredeti ár:90,496 Ft
db

Ez az egyedi tálalóasztal színt varázsol otthonába, és nappalija szemet gyönyörködtető kiegészítője lesz lesz. Feltűnő megjelenésével ez a kézzel festett asztal igazi gyöngyszem lesz, amelyen barátai is csak ámulni fognak.

Ez a tálalóasztal tömör mangófából és MDF-ből, kézzel készült, így egyszerre tartós és gyönyörű, a kézműves munka pedig kiemeli látványos retró stílusát. Az asztalt részletgazdag, kézzel festett minták díszítik, kifinomult megjelenése pedig eleganciát sugároz. A jellegzetes fogantyúk, amelyekkel a fiókok könnyen kihúzhatók, tovább növelik a bútor szépségét.

A tálalóasztal 2 fiókja és 1 polca bőséges helyet biztosít a fontos tárgyak rendezett tárolására. A színes asztallapra dísztárgyakat, például vázákat, fotókat, gyümölcskosarakat stb. helyezhet. A bútort könnyű összeszerelni.

  • Színe: többszínű
  • Anyaga: tömör mangófa, MDF
  • Mérete: 80 x 35 x 75 cm (Ho x Szé x Ma)
  • Részletgazdag, kézzel festett díszítéssel
  • 2 fiók és 1 polc
  • Csiszolt, festett és lakkozott
  • Összeszerelést igényel: igen
  • FIGYELMEZTETÉS: A dőlés megakadályozása érdekében a bútort érdemes a mellékelt tartóelem segítségével a falhoz rögzíteni!

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 5-7 munkanap. A terméket  DPD futárszolgálat szállítja ki a iL raktárból, melynek szállítási díja utánvét esetén 3090 Ft, minden más fizetési módnál a szállítási költség 0 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés az Ügyfélszolgálatunkon lehetséges. A termékre 2 év jótállást biztosítunk.

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 21 napos elállás keretén belül lehetséges. A terméket a DPD szállítja el, mely költsége: 3090 Ft, az elállás bejelentésétől számítva 4 napon belül.


Termékazonosító: 286160
Súly: 16.2 kg
Csomagszám: 1 db