InnovaGoods Gélpárna

Kívánságlistához adom!
Szállítás: 1,990 Ft
Szállítási határidő: 1-2 nap
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 hétköznap 9-18 óra között.
8,390Ft 0%
Eredeti ár:8,390 Ft
db


✔️ Tökéletes kényelem ✔️ Egészséges testtartás, nincs többé hát-, és derékfájdalom ✔️ Utazásokhoz, irodákba vagy akár otthon is Terméktulajdonságok: - Anyag:poliészter, szilikon gél - Modern és ergonomikus kialakítás - Típus: Méhsejt alakú kialakítás - Levehető és mosható huzat cipzárral: csúszásmentes - Használat után visszaáll eredeti formájába, nem deformálódik - Rugalmas és illeszkedő - Hűsítő és lélegző - Jótékony hatások: megkönnyebbülés, pihenés, relaxáció és jó közérzet - Könnyű és kezelhető - Könnyen tárolható és szállítható - Ideális otthonokhoz, irodákhoz, utazásokhoz stb. - Könnyen tisztítható - Méretek: 39 x 37 x 3 cm - Csomagolás 24 nyelven (angol, francia, spanyol, német, olasz, portugál, holland, lengyel, magyar, román, dán, svéd, finn, litván, norvég, szlovén, görög, cseh, bolgár, horvát, szlovák, észt, orosz , Lett) Mit rejt a csomag? 1 db gélpárna 1 db huzat Az InnovaGoods méhsejt kialakítású gélpárnája csúszásmentes huzattal javítja a testtartást azáltal, hogy egyenletesen osztja el a testsúlyt és a farokcsontra nehezedő nyomást. Segít enyhíteni a hátfájást és ülő helyzetben fenntartani a helyes és kényelmes testtartást. Elősegíti a levegő keringését, hűsítő. Rugalmassága, kialakítása révén minden ülésfelületre alkalmas. Minden használat után visszatér eredeti formájához. Tisztítása egyszerű, levehető huzattal rendelkezik. Ideális vezetéshez, irodákba, iskolákba.

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 1-2 nap. A terméket a GLS, Logmaster futárszolgálat szállítja ki a KUFU raktárból, melynek szállítási díja 1990 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Csomagszám: 1 db