Imetec 11642 Bellissima My Pro Hajformázó

Kívánságlistához adom!
Szállítás: 990 Ft
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 hétköznap 9-18 óra között.
24,990Ft
db

Bellissima Straight & Waves 2 az 1-ben hajformázó. 

Egyetlen eszköz az egyenes és a hullámos hajért! Kerámia bevonatos lapok, melyeket egy könnyű mozdulattal át lehet fordítani. Tökéletes XL méretű hullámok vagy egyenletes sima haj készítése. 

A lemezek kerámia bevonata védi a hajat a túlzott hőtől és fényességet kölcsönöz. Hőmérséklet szabályozás 150C° és 210C° között. Másodpercek alatt felmelgszik, majd automatikusan kikapcsol 60 perc után

Jellemzők:

  • Felső és alsó védőburkolat
  • Led kijelző
  • Használatra kész jelző
  • Gyors felmelegedés
  • XL lemezek : 50x95mm
  • Automatikus kikapcsolás
  • Lemezzáró rendszer
  • 1,8m kábelhossz. 


Használat:

1. A hajformázó használata előtt szárítsa meg a haját.

2. Ossza szét a haját kb. 5cm-es tincsekre. 

3. Használja a lapzáró gombot a hajformázó lapok kinyitásához. Válassza ki az elkészíteni kívánt stílust (egyenes vagy hullámos haj), majd fordítsa a hajformázót a kijelzővel felfelé.  A hullámos haj készítéséhez mindkét hullámos hajformázó lapnak befelé kell néznie. Ha nem ebben a helyzetben állnak, fordítsa meg őket. Ehhez húzza kifelé a hőszigetelt véget, és fordítsa el balra 180 fokkal. Ismételje meg a műveletet az alsó hőszigetelt véggel is. Az egyenes haj készítéséhez a két sima hajformázó lapnak kell befelé néznie. Ha nem ebben a helyzetben állnak, fordítsa meg őket. Ehhez húzza kifelé a hőszigetelt véget, és fordítsa el jobbra 180 fokkal. Ismételje meg a műveletet az alsó hőszigetelt véggel is. 

4. Tegye vissza a felső védőburkolatokat. 

5. Csatlakoztassa a tápkábelt  a hálózathoz. Kapcsolja be a hajformázót az O/I gombot balra tolva. A + vagy - gombok megnyomásával válassza ki a kívánt hőmérséklet fokozatot a rendelkezésre álló 4 fokozat (150°C - 170°C - 190°C - 210°C) közül.

6. A hajformázó akkor áll készen a használatra, amikor a kijelzőn látható hőmérséklet fokozat nem villog tovább. 

7. Hullámos haj készítéséhez fogja a haját a hullámos lapok közé, majd tartsa ott pár másodpercig. Minél tovább tartja ott a hajat, annál határozottabb hullámok lesznek. Ismételje ezt végig a teljes tincs hosszán. Egyenes haj elérése érdekében a hajtövektől húzza végig a formázót a tincsek tejles hosszán. Ezt segítheti fésűvel is. 

8. Ha végzett a hajformázással kapcsolja ki az eszközt, és húzza ki a csatlakozót a konnektorból. 


Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 5 nap. A terméket a DPD futárszolgálat szállítja ki a PK raktárból, melynek szállítási díja 990 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Csomagszám: 1 db