Hűsítő kendő, hűtőkendő, hűsítő sál

Kívánságlistához adom!
Szállítás: 1,990 Ft
Szállítási határidő: 1-2 nap
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 hétköznap 9-18 óra között.
2,490Ft 0%
Eredeti ár:2,490 Ft
db


Segít átvészelni a nyári kánikulát. Ideális városi sétákhoz, sportoláshoz, munka közben vagy túrázáskor. Akár órákon át képes kifejteni hűsítő hatását. Szeretnél anélkül sétálni egyet a városban, hogy hőgutát kapnál? Sokszor már a rosszullét kerülget a forróság miatt? Ezzel a Hűsítő kendővel bátran kimerészkedhetsz a szabadba. Tökéletes választás sportoláshoz, munkahelyre, kirándulásokra vagy egy egyszerű sétához is. A kendőt hordhatod a nyakadban, tekerheted a fejedre vagy a csuklódra, de szinte bárhol viselheted. Variáld kedved szerint, hogy a lehető leghatékonyabban tudd lehűteni magad! Hasznos tudnivalók: Használat előtt mártsd bele a kendőt hideg vízbe, majd óvatosan csavard ki, és helyezd a hűsíteni kívánt területre. Felületének gödrös kialakítása nagyban megnöveli a hűsítés mértékét, így a legnagyobb melegben is a segítségedre lesz. Hűsítő hatását akár hosszú órákon keresztül képes kifejteni, és bármikor pillanatok alatt újra aktiválható hideg vízbe mártva. A Hűsítő kendő, hűtőkendő tulajdonságai: Anyag: PVA + bambusz szál Szín: kék Méret: 80 x 10 cm Mit rejt a termék doboza? 1 db Hűsítő kendő, hűtőkendő, hűsító sál

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 1-2 nap. A terméket a GLS, Logmaster futárszolgálat szállítja ki a KUFU raktárból, melynek szállítási díja 1990 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Csomagszám: 1 db