Hordozható akkumulátoros háti permetező - 18 l

Kívánságlistához adom!
Szállítás: 1,490 Ft
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 hétköznap 9-18 óra között.
23,290Ft
db
A hordozható akkumulátoros háti permetező jellemzői: Az akkumulátoros háti permetező pótolhatatlan eszköz mindenkinek, aki törődik a növények egészségével. Függetlenül attól, hogy kertet üzemeltetsz, parkot kezelsz vagy mezőgazdasági területen dolgozol, permetezőgépünk megbízható védelmet nyújt a betegségek és kártevők ellen. A HDPE tartály nagy kapacitása lehetővé teszi nagyobb területek kiszolgálását anélkül, hogy gyakori folyadékot kellene hozzáadni. Ez a garancia a növények hatékony védelmére a betegségek és kártevők ellen. A 3,1 literes automata motornak köszönhetően a permetező hatékonyan működik, ugyanakkor nagyon alacsony az energiafogyasztása, ami környezetbaráttá teszi. A kevert folyadékokat a készletben található szűrőn keresztül kell önteni, hogy elkerüljük az eltömődést és ezzel a permetező károsodását. A permetező puha habbal van felszerelve, amely növeli a hát kényelmét a készülék hosszú távú használata során. A permetező kiváló minőségű, állítható vállpántokkal van felszerelve. A 18 literes tartály hosszú távú permetezést tesz lehetővé anélkül, hogy gyakori utántöltésre lenne szükség. A felhasználót szem előtt tartva kialakított ergonomikus forma biztosítja a kényelmet munka közben, még hosszú távú használat esetén is. A magas biztonsági szabványok garantálják a békés, balesetektől való félelem nélküli munkát. A nagy teljesítményű motor hatékony és egyenletes permeteloszlást biztosít a célterületen. A fejlett technológiának köszönhetően permetezőgépünk minimális mennyiségű villamos energiát fogyaszt, ami az üzemeltetési költségek megtakarítását jelenti. A permetezőt használat után tiszta vízzel le kell öblíteni. Méretek: Hossza: 37 cm Szélesség: 22,5 cm Magasság: 52 cm 12V8AH akkumulátor (2,2KG, ólom-savas akkumulátor) Automata motor: 3.1 l Tömlő: 1,2 m Űrtartalom: 18 l Fúvóka: 3 normál 1 virágos fúvóka A csomag tartalma: Hordozható akkumulátoros háti permetező - 18 l Kúpos párásító fúvóka Szektoros párásító fúvóka Állítható fúvóka négy lyukkal Dupla kúpos fúvóka Tömítések és biztosítékok

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 5 nap. A terméket a Express One futárszolgálat szállítja ki a RGB raktárból, melynek szállítási díja 1490 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Csomagszám: 1 db