HD eseményrögzítő kamera

Kívánságlistához adom!
Szállítás: 1,990 Ft
Szállítási határidő: 1-2 nap
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 hétköznap 9-18 óra között.
8,290Ft -1%
Eredeti ár:8,390 Ft
db


Rögzíts mindent Full HD minőségben! Éjjellátó Night Vision leddel felszerelve! Indításkor automatikusan bekapcsol! A legmegbízhatóbb szemtanú! Megkönnyíti a viták lezárását! Volt már részed közlekedési balesetben? Vagy csak közel kerültél hozzá? Sajnos, aki autóba ül, az vállalja ezt a kockázatot, hogy farkasszemet néz ezzel a fenyegetéssel! Ha megtörténik a tragédia akkor már minden késő. Nincsen „ha”, nincsen „csak”, csupán a csitulni nem akaró felfokozott indulatok és a sárdobálás. Mi tévőek legyünk egy ilyen szituációban? Főleg, amikor a vétkes a holtig bizonygatja az ártatlanságát. DE, Pánikra semmi ok! Nem kell belemenni egy végtelennek tűnő vitába. Nem kell attól aggódnod, hogy büntetlenül megússza. Nem kell attól félned, hogy neki adnak igazad! Csak vedd ki a kamerát az autódból, és mutasd fel a bizonyítékot! A kütyü rögzíti az egész utazásod, és bizonyítani fogja az ártatlanságod! Ő a legmegbízhatóbb szemtanú, akinek lehet ellent mondani. A kütyü mindvégig kitart melletted és bizonyítja az vétlenségedet! Éjjel s nappal rögzíti az utad, és mellette nyugodtan vezethetsz! Klikkelj a kosárba, és helyezd fel az autódba legmegbízhatóbb szemtanút! Hisz te is tudod, jobb félni, mint megijedni! A HD eseményrögzítő kameratulajdonságai: - 2.7' színes LCD kijelző - G-Sensor - Csatlakozó: USB 2.0 /mini HDMI out - Szenzor: 5 MP HD - 140 fokos ultra wide látószög - 4x digitális Zoom - Valódi 720P felbontás - Video felbontás: Maximum 1920x1080 pixel (30 FPS) - Video fájl méret: 2.5 Mb/ s (1920x1080) - Video fájl formátum: AVI - Memória: TF/Micro SD (Maximum 32 Gb, A memória nem tartozéka a csomagnak) - Tápellátás: Újratölthető akkumlátor (600 mAh) - Mérete: 90 x 53 x 16/25 mm (mé x szé x ma) - Tömeg: 120 g Mit rejt a termék doboza? - 1 db HD eseményrögzítő kamera

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 1-2 nap. A terméket a GLS, Logmaster futárszolgálat szállítja ki a KUFU raktárból, melynek szállítási díja 1990 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Csomagszám: 1 db