Harry Potter játékszett - Szükség szobája Ron és Hermione figurával

Kívánságlistához adom!
Szállítás: 1,890 Ft
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 hétköznap 9-18 óra között.
10,789Ft 0%
Eredeti ár:10,789 Ft
db
Harry Potter játékszett - Szükség szobája Ron és Hermione figurával
Wizarding World mini figurás játékszett



A Harry Potter filmek és könyvek rajongóinak készültek a 8 cm-es figurák és a hozzá tartozó játékszettek, melyek élethű másai a filmben látottaknak.



Keltsd életre a szükség szobáját és éld át újra a varázslatos tanórák izgalmait a Roxforti varázslóiskola növendékeivel. A játékszettben Ron Weasley és Hermione Granger mellett két patrónus figurát és egy párbaj bábut is találsz.



A játékkészlet pillanatok alatt átalakul Dumbledore seregének gyakorlóterméből a szükség szobájává, így életre keltve ezt a titkos Roxforti szobát! Idézd meg Hermione vidráját vagy Ron Jack Russell Terrier patrónusát! A szükség szobájának átalakításához egyszerűen fordítsd fel a kandalló panelt, hogy feltáruljon a rejtett dolgok szobája. Fedezd fel az elemeket, köztük a volt-nincs szekrényt a játékkészlet matricáin!



Gyűjtsd össze valamennyi Magical Minis figurát és játékkészletet, és építsd fel saját mágikus világodat! Olvasd be a dobozon található QR-kódot a gyűjtői poszter megtekintéséhez és a Magical Minis gyűjteményed bővítéséhez.



A Harry Potter tanóra játékszett minden Harry Potter-rajongó számára tökéletes ajándék, s nagyszerű szerepjáték lehetőséget biztosít a gyerekek számára.





Méret: 23 x 23 x 13,5 cm (csomagolás)

Minta: Harry Potter

Gyártó: Spin Master
Ajánlott: 5 éves kortól


Harry Potter termékek

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 2 nap. A terméket a GLS futárszolgálat szállítja ki a GYJ raktárból, melynek szállítási díja 1890 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Csomagszám: 1 db