Gyomkihúzó szerszámfej, gyökér és gyomeltávolító

Kívánságlistához adom!
Szállítás: 1,990 Ft
Szállítási határidő: 1-2 nap
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 hétköznap 9-18 óra között.
6,690Ft -30%
Eredeti ár:9,590 Ft
db


Szüntesd meg a problémát a gyökerektől! Használd végleges megoldást a felületi kezelések helyett! Nincs több térdelés, hajlongás, guggolás! Többé nem kell a körmöd alól kiszedni a maradványokat! Könnyed, gyors, praktikus megoldás! A gyomok eltávolítása számodra is hosszadalmas és megterhelő munka? Ráadásul, ami a legrosszabb benne, ahogy befejeztük néhány nap múlva már nyoma sem látszik a fáradozásunknak. De képzeld, van megoldás, hogy gyökerestől megszüntesd a problémát! Ráadásul, még a kezedet sem kell összepiszkolnod! A gyomkihúzó szerszámfej végleges megoldást nyújt a kéretlen növényzetre. Rögzítsd a fejet egy szabványos nyélre, majd helyezd a nyom fölé a kütyüt, s lépj rá. Ily módon erőlködés nélkül, a tested súlyát felhasználva könnyedén megszabadulhatsz a gaztól. Speciális és stapabíró kialakítása révén hosszú ideig hű társad marad ebben a hálatlan feladatban. Nem kell attól tartanod, hogy egy rossz mozdulattal kárt okozol a szerkezetben. Egyszer s mindenkorra mondj búcsút a térdeléseknek, a lehajolásoknak, s az ezekkel együtt járó fájdalmaknak, megpróbáltatásoknak! Válaszd a tiszta módszert! A kütyüvel nem kell attól tartanod, hogy levakarhatatlan szennyeződés, vagy csípések, szúrások érik a kezed. A Gyomkihúzó szerszámfej tulajdonságai: - Anyaga: vas - Súlya: 430 gramm - Színe: fekete - Mérete: 20 x 12cm - Bármely szabványos nyélre könnyedén rögíthető - A nyél nem tartozéka a csomagnak! - Erős stapabíró kialakítás - Könnyed és végleges megoldás! Mit rejt a termék doboza? - 1 db Gyomkihúzó szerszámfejet

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 1-2 nap. A terméket a GLS, Logmaster futárszolgálat szállítja ki a KUFU raktárból, melynek szállítási díja 1990 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Csomagszám: 1 db