Fürdőjáték gyereknek - vízi csúszda + kiegészítők

Kívánságlistához adom!
Szállítás: 1,490 Ft
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 hétköznap 9-18 óra között.
4,890Ft
db
A fürdőjáték jellemzői: A készlet mindent tartalmaz, ami a fantasztikus szórakozáshoz szükséges. Két aranyos, sárga, gumi kacsa, amelyek vonzóbbá teszik a szórakozást. Rakj ki egy pályát, és nézd meg, melyik labda lesz gyorsabb. Fejleszti a kreativitást – ez az egyedülálló pálya minden gyermek számára remek szórakozást nyújt. Ennek a csodás készletnek a kis gazdája kreatív kivitelezővé válhat, és magas tornyot és csúszdát építhet kiskacsáknak és labdáknak. Különböző pályák – találj ki különböző kombinációkat, és készítsd el saját akadálypályádat, minden alkalommal más lehet. Az egyetlen korlát a képzeleted. Ellenőrizd, hogy a labda minden akadállyal megbirkózik-e. Tapadókorong – a pálya sok elemből áll, ami a fürdést nagyon szórakoztatóvá teszi. Ezenkívül a játék tapadókorongokkal van felszerelve, amelyek megkönnyítik a pálya csempéhez vagy fürdőkádhoz való rögzítését. Életkor: 3 Méretek: 45 / 43 / 12 cm Súly: 0,672 g Súlya csomagban: 0,912 g https://youtu.be/MgjuBybLsto A csomag tartalma: 20 db pályaelem 13 db tapadókorong 3 db golyó 3 db hosszúkás labda 2 db kiskacsa 1 db szűrő

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 5 nap. A terméket a Express One futárszolgálat szállítja ki a RGB raktárból, melynek szállítási díja 1490 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Csomagszám: 1 db