Fekvőtámasz keret (felsőtest edzés)

Kívánságlistához adom!
Szállítás: 1,990 Ft
Szállítási határidő: 1-2 nap
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 hétköznap 9-18 óra között.
7,890Ft -18%
Eredeti ár:9,590 Ft
db


Az álomalak elérése többé nem csak álom lehet. Felejtsd el a fitnesztermeket, ezentúl otthon is ki tudod hozni magadból a maximumot! Bárhová magaddal viheted, nem vagy többé helyhez kötve. Nőknek és férfiaknak egyaránt ajánlott. Komplett felsőtest-program egyetlen eszköz által. Te is tökéletes alakra vágysz? De nem akarsz súlyos pénzeket költeni kondibérletre? Hozd magad formába a ennek a Fekvótámasz keretnek a segítségével! A termék egy innovatív, színkóddal ellátott edzőrendszer, amely erősíti és formálja az egész felsőtestet. Legyél bármilyen erőnlétben, a tábla nagy segítséget fog nyújtani, mivel az eszközt úgy tervezték, hogy minden fitnesz-szinthez ideális legyen. Egyszerre maximalizálja a felsőtest teljes erejét és kitartását, továbbá megcélozza a specifikusan működő izmokat, mint a mellkast, a vállakat, a hátat és a tricepszet. Használata rendkívül egyszerű. Attól függően, hogy mely testrészedre szeretnél edzeni, oda rögzítsd a két markolatot. A különböző színek segítenek a pontos edzés meghatározásában, hogy mindig tudd, mikor mire gyúrsz. A kék a mellkasért, a piros a vállakért, a sárga a hátért, a zöld pedig a tricpeszért felelős. Egy-egy edzésformához több szög is rendelkezésre áll. Kialakításának hála nagy teherbírású. Bátran használd, nem kell aggódnod az eszköz terhelhetősége miatt! A táblát nem csak otthoni használatra tervezték. Egyszerű összeszerelésének és tárolásának köszönhetően könnyedén magaddal viheted bárhová. Hozd ki a legtöbbet önmagadból és eddz a Fekvőtámasz keret segítségével! A Fekvőtámasz keret tulajdonságai: Méret: 60 x 19 x 2 cm Párnázott, csúszásmentes markolat Színkód: kék-mellkas, piros-váll, sárga-hát, zöld-tricepsz Mit rejt a termék doboza? 1 db Fekvőtámasz keret (felsőtest edzés)

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 1-2 nap. A terméket a GLS, Logmaster futárszolgálat szállítja ki a KUFU raktárból, melynek szállítási díja 1990 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Csomagszám: 1 db