Fehér kerti pavilon függönyökkel 4 x 3 m - utánvéttel vagy ingyenes szállítással

Kívánságlistához adom!
Szállítás: 3,530 Ft
Szállítási határidő: 5-7 munkanap
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 hétköznap 9-18 óra között.
101,690Ft -21%
Eredeti ár:129,146 Ft
db

Ez a vízálló kerti pavilon nagyszerűen használható kültéri rendezvényeken, például kisebb összejöveteleken, esküvőkön, BBQ partikon, kempingezéskor stb. Akár a hátsó udvarában is felállíthatja, hogy kellemes árnyékot biztosítson családtagjai és vendégei számára.

A légmozgás és kényelem növelése érdekében stílusos szellőzőtető dizájn kapott. Ez a szilárd és strapabíró pavilon kiváló minőségű porszórt bevonatú acélvázzal rendelkezik. A ponyvatető és az elegáns, állítható függönyök kiváló minőségű, poliamiddal bevont poliészter szövetből készültek, mely UV, víz és időjárásálló, így tökéletesen megfelel a kinti használatra! A teljesen behúzható függönyök lehetővé teszik, hogy az estét békében, bogarak nélkül tölthessék.

Felállítása egyszerű; nem igényel speciális szerszámokat

  • Színe: fehér
  • Váz anyaga: porszórt bevonatú acél
  • Tető anyaga: szövet poliamid bevonattal
  • Függöny anyaga: szövet
  • Mérete: 4 x 3 x 2,7 m (Ho x Szé x Ma)
  • Tető magassága: 2 m
  • Anyag: Poliészter: 100%

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 5-7 munkanap. A terméket  DPD futárszolgálat szállítja ki a iL raktárból, melynek szállítási díja utánvét esetén 3530 Ft, minden más fizetési módnál a szállítási költség 0 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés az Ügyfélszolgálatunkon lehetséges. A termékre 2 év jótállást biztosítunk.

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 21 napos elállás keretén belül lehetséges. A terméket a DPD szállítja el, mely költsége: 3530 Ft, az elállás bejelentésétől számítva 4 napon belül.


Termékazonosító: 43216
Súly: 26.9 kg
Csomagszám: 1 db