Észrevehetetlen pénztárca, sport telefontartó, Nadrágra és övre rögzíthető pénztárca

Kívánságlistához adom!
Szállítás: 1,990 Ft
Szállítási határidő: 1-2 nap
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 hétköznap 9-18 óra között.
4,290Ft -16%
Eredeti ár:5,090 Ft
db


Viseld észrevétlenül, zavartalanul! Rögzítsd a nadrágodra! Pénztárcaként és egyben telefontartóként is használhatod! Tökéletes kiegészítő edzéshez, futáshoz, mozgáshoz! Elindulsz sétálni, vagy sportolni, de nem tudod, hogy hová tedd a mobilod, és a pénztárcád? Olyan helyet keresnél neki, ami nem zavar, de szükség esetén könnyedén és azonnal hozzáférhető? Megtaláltuk neked a tökéletes megoldást! Legyen szó sétáról, vagy edzésről a kütyü tökéletes megoldást nyújt ezekre a problémákra. Kényelmesen elfér benne a mobil, papírpénz, bankkártya, s a legfontosabb személyes irataid is. Többé nem probléma, ha nincs a zsebed, ha nagyon apró. Mindig hord magadnál a legfontosabb eszközeidet, irataidat akadályok nélkül! Ehhez kattints a kosárba gombra. Az Észrevehetetlen pénztárca tulajdonságai: - Mérete: 17.5 x 7.6 x 1 cm - Súlya: 50 gramm - Színe fekete - Kényelmes és biztonságos kialkítás - Övre, és nadrágra rögzíthető - Könnyedén állítható - Minimalista design Mit rejt a termék doboza? - 1 db Észrevehetetlen pénztárcát

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 1-2 nap. A terméket a GLS, Logmaster futárszolgálat szállítja ki a KUFU raktárból, melynek szállítási díja 1990 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Csomagszám: 1 db