Elektromos testápoló ecset készlet / 4 cserélhető fejjel

Kívánságlistához adom!
Szállítás: 1,490 Ft
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 hétköznap 9-18 óra között.
3,799Ft 0%
Eredeti ár:3,799 Ft
db

Elektromos testápoló ecset készlet / 4 cserélhető fejjel

Szeretnéd kényeztetni, ápolni magad anélkül, hogy kimozdulnál a házból és több ezer forintot költenél el? Akkor ez az elektromos testápoló ecset készlet tökéletes lesz számodra!

A szettben 4 féle ecset található, melyek hámlasztásra, bőrápolásra, tisztításra és masszázsra alkalmasak. A 4 darab AA elemmel működé készülék enyhíti a narancsbőrt, megtisztítja a pórusokat, selymessé varázsolja a bőrödet.

Az első ecset ideális a száraz bőr hámlasztására, hogy finoman és gyorsan felfedje alatta a lágyabb, fiatalabb megjelenésű bőrt. Az arckefe puhaságának köszönhetően mindennap használhatod. A harmadik ecset hatékonyan puhítja és lágyítja a lábak száraz, kemény bőrét. A negyedik masszázskezelővel finoman masszírozza a bőrt, ezzel enyhíti a fájdalmakat is. A készülékbe helyezett fejek 82 fordulat / perc sebességgel forognak, hogy finoman megtisztítsák az adott területet, és serkentsék a vérkeringést.

Főbb jellemzői:

  • Elektromos testápoló készlet
  • 4 cserélhető ecsettel
  • Csökkenti a narancsbőrt
  • Fiatalítja a bőrt
  • Hámlaszt
  • Megtisztítja a pórusokat
  • A készülék 4 darab AA elemmel működik (nem tartozék)
  • Mérete: 10 x 12 cm

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 3 nap. A terméket a MPL futárszolgálat szállítja ki a BVM raktárból, melynek szállítási díja 1490 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Csomagszám: 1 db