Elektromos mitesszer eltávolító

Kívánságlistához adom!
Szállítás: 1,490 Ft
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 hétköznap 9-18 óra között.
4,490Ft
db
Állítható erősségi fokozatainak és a cserélhető fejeknek köszönhetően bármilyen bőrtípusra használható! A mikrokristályos fej a szemkörnyék kivételével bárhol alkalmazható. Eltávolítja az elhalt bőrsejteket és kellemesen masszírozva javítja a bőr vérkeringését. A kerek szívófejek az eltömődött pórusok tisztítására alkalmasak – a nagy lyukú erősebb szívóerővel a nagyobb felületekhez, még a kisebb a kíméletes és érzékeny bőrre ajánlott (Pl. szemkörnyék). Az ovális szívófej kifejezetten érzékeny bőrtípusokhoz javasolt, így azok is használhatják, akiknek a bőre fokozott figyelmet és ápolást igényel. Kialakításának hála a hajlatok is könnyen hozzáférhetővé válnak. https://youtu.be/x-1HzJpWzfU Használata egyszerű A vákuumos tisztítás előtt érdemes gőzzel kitágítani a pórusokat és fellazítani az azokat eltömítő lerakódásokat. Az eszközt használat közben folyamatosan mozgatni kell, mert a huzamosan egy ponton való használat véraláfutást okozhat. A kívánt hatást többszöri használattal lehet elérni, a kezelések között érdemes pár nap szünetet tartani. Jellemzők Anyaga: ABS Modern, egonomikus kialakítás. Vegyi termékektől mentes. 4 cserélhető fejjel. Minden bőrtípushoz használható. Elemes működés: 2x AA (nem tartozék) Méret: 4,5 x 20 x 3,5 cm

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 5 nap. A terméket a Express One futárszolgálat szállítja ki a RGB raktárból, melynek szállítási díja 1490 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Csomagszám: 1 db