Elektromos kisautó gyerekeknek - Super Car - Sárga

Kívánságlistához adom!
Szállítás: 1,990 Ft
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 hétköznap 9-18 óra között.
68,290Ft
db
Az Elektromos kisautó jellemzői: Sportos dizájn és feltűnő szín. A gyermek önállóan vezetheti az autót. Gázpedál, kürt, erős első és hátsó világítás. Nyitható ajtó, nyitható csomagtartó, biztonsági öv. Sebességváltó, 4 fokozat: előre (lassú, gyors, leggyorsabb) és hátra (állandó sebesség). Autó távirányító. Ha gyermeked nem tudja elérni a lábpedált, vagy csak segítő kézre van szüksége, a teljesen működőképes vezeték nélküli távirányítóval átveheted az irányítást. A távirányítóval teljes mértékben irányíthatja az irányt, valamint az előre-hátra mozgás módját. Ezen kívül a távirányítón van egy vészfék, amely megnyomásra azonnal leállíthatod az autót. A távirányító 2,4G típusú, ami azt jelenti, hogy nem zavarja a többi autót. MP3 panel, USB csatlakozási lehetőség. Az autó tartós és biztonságos felépítésű. Masszív, ennek köszönhetően hosszú évekig szolgál majd. A jármű méretei: 102 x 62 x 39 cm A csomag tartalma: 1 db Elektromos kisautó gyerekeknek - Super Car - Sárga

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 5 nap. A terméket a Express One futárszolgálat szállítja ki a RGB raktárból, melynek szállítási díja 1990 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Csomagszám: 1 db