Elektromos kisautó gyerekeknek - Jeep J19G - Piros

Kívánságlistához adom!
Szállítás: Ingyenes szállítás
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 hétköznap 9-18 óra között.
85,390Ft

Sajnos ez a termék elfogyott!

Az elektromos kisautó jellemzői: A Jeep egy rendkívül tartós modell, amely képes megbirkózni a rakoncátlan felhasználóval. A Jeep két kisebb gyerek számára alkalmas. A járműben van egy nagy ülés, ahol együtt ülhetnek A stílusos járműmodell mozog, amikor a gyermek megnyomja a gázpedált. A fékezéshez a gyermeknek le kell vennie a lábát a mechanizmusról. A készlet tartalmaz egy távirányítót, amellyel az autó irányítható. Az első bekapcsolás előtt újra be kell programozni. A jármű hátul egy fogantyúval rendelkezik, melynek köszönhetően az akkumulátor lemerülése után könnyedén szállíthatod a játékot. Biztonsági övek. Automatikus vészfék – ha elengedi a gázpedált, a jármű megáll. Funkcionális kormánykerék. Széles, kényelmes ülés. Nyomok utánzása a kerekeken. Nyíló ajtó. Teljes LED lámpák. USB és AUX. Lassú indítás - az autó nem rándul. 6 motor, egyenként 35 W teljesítménnyel - ebből 4 meghajtó 12V 7Ah akkumulátor Akkumulátor töltésjelző Méretek: 128 x 84 x 73 cm A csomag tartalma: 1 db Elektromos kisautó gyerekeknek - Jeep J19G - Piros

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 5 nap. A terméket a Express One futárszolgálat szállítja ki a RGB raktárból, melynek szállítási díja 0 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Csomagszám: 1 db