Elektromos kisautó gyerekeknek - G5 SUV - Fekete

Kívánságlistához adom!
Szállítás: Ingyenes szállítás
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 hétköznap 9-18 óra között.
55,090Ft

Sajnos ez a termék elfogyott!

Az Elektromos kisautó jellemzői: Egy akkumulátoros autó időtlen modellje gyerekeknek. Modern stílusban, nyitható ajtókkal, zenepanellel és lámpákkal. A panel két USB és AUX bemenettel rendelkezik, így lejátszhatod gyermeked kedvenc dalait. Ezenkívül a panelen már vannak dallamok, így nem kell aggódnod, ha elfelejted a zenei továbbítót. Az autóban FULL LED TECHNOLOGY lámpák és lassú indítás található, aminek köszönhetően az autó nem rángatózik induláskor, a töltésjelző pedig azt mutatja, hogy mennyi vezetés van még hátra. A csapágyakon lévő kerekek növelik a vezetési kényelmet és csökkentik a kerekek és a motorok kopását. Biztonsági övek A legújabb generációs 2.4G távirányító. Elektromos fék - a gázpedál elengedése után azonnal működik Funkcionális kormánykerék Széles ülés Elemek: 2 x 6V 4AH Motorok: 2 x 45 W (2 hajtás) 2,4 GHz-es távirányító Fények - Igen Ajtónyitás - Igen Méretek 101 x 63 x 47 cm (a méretek +/- 5 cm-rel változhatnak) Ülőfelület mérete - 16 cm x 30 cm Távirányító - Igen USB és AUX zenei panel - Igen Joystick a menetirány megváltoztatásához - Igen Akkumulátor töltésjelző - Igen Beépített zene - Igen Kerék átmérője - 21 cm A csomag tartalma: 1 db Elektromos kisautó gyerekeknek - G5 SUV - Fekete

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 5 nap. A terméket a Express One futárszolgálat szállítja ki a RGB raktárból, melynek szállítási díja 0 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Csomagszám: 1 db