Dugókulcs, csőkulcs minden csavarfejhez (univerzális)

Kívánságlistához adom!
Szállítás: 1,990 Ft
Szállítási határidő: 1-2 nap
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 hétköznap 9-18 óra között.
3,290Ft -21%
Eredeti ár:4,190 Ft
db


Használj 1 kulcsot mindenhez! Felejtsd el a csavarkulcsok keresgélését! A csőkulcs automatikusan alkalmazkodik a csavarfej méretéhez. Legyen egy teljes készlet a zsebedben! Ideális választás akár otthoni, akár szakipari felhasználásra. Veled is előfordult már, hogy nem volt kéznél a megfelelő csavarkulcs? Mindig keresgélned kell az ideális méretet? A hasztalan keresgéléssel értékes időd megy el a munkavégzésből, arról nem is beszélve, amikor kiderül, hogy nincs is nálad a szükséges csavarkulcs. Azonban van megoldás! A KütyüBazár csapata most egy nagyszerű terméket hozott el Neked, amivel ezen problémád örökre megoldódik. Egy igazán forradalmi fejlesztésnek köszönhetően egyetlen kulcsra lesz szükséged mindössze! Vége a hosszas keresgéléseknek és bosszankodásoknak, hogy otthon felejtetted a csavarkulcsot. Elég, ha ezt a nagyszerű kütyüt mindig magadnál tartod, és műhelyedben sem lesz szükséged ezerféle csavarkulcsra. Az Univerzális dugókulcs, csőkulcs alkalmazkodik az összes mérethez és kialakításhoz. Amikor ráhelyezed a csavarfejre a tűk visszahúzódnak, és körül veszik a csavarfejet, így nem sarkalják le azt! Hasznos tudnivalók: Legyen szó akár hatlapú anya, pillangó csavar, esetleg horog betekeréséről, minden feladatot villámgyorsan és gyakorlatiasan láthatsz el. Az sem jelent gondot a kütyünek, ha a csavar rozsdás és sérült, mivel rendkívül ellenálló anyagból készült. Így semmi sem állhat az utadba! Egyszerűen meggyorsíthatod munkádat, és ezzel a kivételes termékkel sokkal hatékonyabb lehetsz. Nagyszerű választás otthoni teendőkhöz, de szakipari felhasználásra is rendkívül praktikus. A Dugókulcs, csőkulcs tulajdonságai: Anyaga: rozsdamentes acél 1/4-inch- től 3/4-inch (6,3mm-19mm) méretig 54 edzett acélrugós tűt tartalmaz Strapabíró Mit rejt a termék doboza? 1 db Dugókulcs, csőkulcs minden csavarfejhez (univerzális)

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 1-2 nap. A terméket a GLS, Logmaster futárszolgálat szállítja ki a KUFU raktárból, melynek szállítási díja 1990 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Csomagszám: 1 db