Dickie úthenger Mi micsoda képeskönyvvel

Kívánságlistához adom!
Szállítás: 1,890 Ft
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 hétköznap 9-18 óra között.
4,201Ft 0%
Eredeti ár:4,201 Ft
db
Dickie sárga kukásautó Mi micsoda képeskönyvvel

Mi micsoda ismeretterjesztő könyv Happy úthengerrel



Építsd egy új utat, egyengesd a homokot vagy aszfaltot a Dickie úthenger segítségével. A sárga munkagép a Dickie Happy Series tagjaihoz hűen cuki nagy szemekkel készült, hogy a legkisebb korosztály és élvezhesse a vele való játékot. A kis játék autó barátságos kinézete minden kisfiú szívébe belopja magát. Szabadon futó kerekein gyorsan és könnyedén gördül, minőségi, erős anyagból készült a kicsi gyerekek igényeinek megfelelően. Az úthenger mérete kb. 15 cm.



A szép, részletgazdag kisautó mellé egy képeskönyvet is tartalmaz a csomag. A népszerű Mi micsoda sorozathoz tartozó ismeretterjesztő könyvben az útépítés rejtelmeivel ismerkedhetnek meg a kis felfedezők. A mini mesekönyv 16 színes oldalt tartalmaz, melyből a gyerekek is gyakorolhatják a képolvasást.





Minta: úthenger

Gyártó: Simba

Ajánlott: 1 éves kortól

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 2 nap. A terméket a GLS futárszolgálat szállítja ki a GYJ raktárból, melynek szállítási díja 1890 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Csomagszám: 1 db