CubicFun City Line 3D LED puzzle 182 db-os - Dubai

Kívánságlistához adom!
Szállítás: 1,890 Ft
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 hétköznap 9-18 óra között.
8,089Ft 0%
Eredeti ár:8,089 Ft
db
CubicFun City Line 3D LED puzzle 182 db-os - Dubai

3d puzzle Led világítássalA CubicFun City Line 3D LED puzzle 182 db-os - Dubai egy izgalmas kihívás elé állítja a gyerekeket. A 3D vékony habszivacsból készült kirakós kiváló szórakozási lehetőséget nyújt, az elkészült remekmű pedig látványos dísze lehet a szobának. Különlegessége, hogy LED világítást tartalmaz, mely elemmel működtethető. A City Line sorozatban nagyvárosok jellegzetes épületei kerülnek bemutatásra, jelen esetben Dubai-ba látogathatsz el vele.

Összeállított mérete kb. 53 x 15 x 48 cm

A CubicFun 3dimenziós kirakó ragasztó és olló használata nélkül összeállítható, munkádat egy részletes útmutató segíti.A termék működéséhez szükséges 2 db 1,5V AA ceruzaelem, a doboz nem tartalmazza!

Gyártó: CubicFun

Minta: Dubai

Ajánlott: iskolásoknak
Még több 3D puzzle...
A Puzzle játékról köztudott, hogy gondolkodást és időt igényel, de mégsem tudják róla sokan, hogy mindezek mellett még fejleszti a játékosok logikai gondolkodását, a kreativitását és a vizuális és asszociációs képességeit is. Kiválóan játszható egyedül és társaságban is.

A 3D habszivacs puzzle kiváló minőségű anyagból készül és pontosan illeszkednek az egyes darabok. A szórakozás és a sikerélmény garantált!

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 2 nap. A terméket a GLS futárszolgálat szállítja ki a GYJ raktárból, melynek szállítási díja 1890 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.Csomagszám: 1 db