Csúszásmentes házi kedvenc etető alátét

Kívánságlistához adom!
Szállítás: 1,990 Ft
Szállítási határidő: 1-2 nap
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 hétköznap 9-18 óra között.
5,490Ft -19%
Eredeti ár:6,790 Ft
db
Segít tisztán tartani az etetőtál környékét. Könnyedén tisztítható. Csúszásgátlóval és magasított peremmel...

Segít tisztán tartani az etetőtál környékét. Könnyedén tisztítható. Csúszásgátlóval és magasított peremmel. Kis kedvenced tálja körül a padló mindig tele van táppal vagy ételmaradékkal? A cicák és a kutyák mellett az élet sose unalmas, és mindig van mit takarítani. Ha van háziállatod bizonyára ezzel Te is egyetértesz. Azonban az etetőtál körüli folyamatos felmosást megspórolhatod magadnak ennek az alátétnek hála. Ehhez nem kell mást tenned, mint csak rakd a terméket a tálkák alá, amelyekből kis kedvenced étkezni szokott. Ha a mohó falás közben szóródnának a tápszemek, ezentúl nem lesz probléma, hiszen minden az alátétre fog érkezni. Nem fog többé a padlód elázni, ha kis kedvenced felborítaná vizestálkáját, sőt nem kell többé a földről szedegetned sem az háziállatod eledelét. A kütyü magasított peremének köszönhetően nem gurulnak tovább a kipottyant ételmaradékok. Csúszásgátló kialakításának hála pedig egy helyben marad és nem tudja cicád vagy kutyusod eltolni a helyéről. Tisztítása rendkívül egyszerű. Egy vizes szivaccsal áttörölhető vagy csap alá tartva egy erősebb vízsugárral leöblíthető. Szerezd be Te is az Csúszásmentes házi kedvend etető alátétet és spórolj meg egy kis plusz takarítást! A Csúszásmentes etetőtál alátét tulajdonságai: Méret: 48 x 30 cm Anyag: szilikon Szín: véletlenszerű Mit rejt a termék doboza? 1 db Csúszásmentes házi kedvenc etetőtál alátét

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 1-2 nap. A terméket a GLS, Logmaster futárszolgálat szállítja ki a KUFU raktárból, melynek szállítási díja 1990 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Csomagszám: 1 db