Cecotec Tasty 3000 RockWater XXL Elektromos Grillező Sütőlap 2400 W

Kívánságlistához adom!
Szállítás: Ingyenes szállítás
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 hétköznap 9-18 óra között.
35,590Ft

Sajnos ez a termék elfogyott!

Jellemzők: Bámulatos, 2400 W-os teljesítmény. Bármilyen ételt gyorsan elkészíthetsz vele a beépített fűtőrendszerének köszönhetően, ami egyenletes hőeloszlást garantál a teljes grillfelületen. Rozsdamentes acél rács, a tartósság növelése érdekében. A tapadásmentes RockStone bevonatú sütőfelületnek köszönhetően nem ragad oda az étel, ráadásul könnyebben is tisztítható. Állítható termosztát 5 különböző teljesítményfokozattal, tehát bármilyen ételt tökéletesre süthetsz vele. A nagy sütőfelület (90 x 22 cm) lehetővé teszi különböző ételek egyidejű elkészítését. Könnyű tisztítás a levehető, mosogatógépben mosható lapjának köszönhetően. Tartalmaz egy cseppgyűjtő tálcát a kényelmesebb és tisztább használat érdekében. Úgy tervezték, hogy felszolgálásra is alkalmas legyen, asztalként is használhatod és tovább meleg marad az étel. Hőálló fogantyúk a kényelmesebb használat érdekében. A mellékelt spatula tökéletes az ételek forgatásához és keveréséhez. Csúszásmentes talpak. https://youtu.be/KH9Jp6gHOw0

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 5 nap. A terméket a Express One futárszolgálat szállítja ki a RGB raktárból, melynek szállítási díja 0 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Csomagszám: 1 db