Búrába zárt rózsa dekoráció babákkal, gyöngyökkel, 945

Kívánságlistához adom!
Szállítás: 1,490 Ft
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 hétköznap 9-18 óra között.
4,599Ft 0%
Eredeti ár:4,599 Ft
db

Búrába zárt rózsa dekoráció babákkal, gyöngyökkel, 945

Sokat mondó, romantikus dekorációra vágysz? Örök emléket állítanál egy meghatározó pillanatnak? Ha különleges ajándékot vagy díszt szeretnél, mit szólnál egy búrába zárt rózsához?

Megidézheted A szépség és a szörnyeteg meséjét otthonodban, irodádban, szíved választottjánál vagy akár nőnapi figyelmességként kolléganőid körében. Bárhol, bárkinél fel tudja dobni a hangulatot ez a dekoratív, színes rózsa, amely búrát kapott maga köré, hogy szépségét méginkább kiemelje.

A dísz vékony, LED-es fénydrótot is kapott, amely diszkrét világítással éjszaka is felhívja e pompára a figyelmet. A dekoráció művirágot tartalmaz, tehát nem egy élő rózsát nyomorgattak üveg alá.

A mostanában divatos örökrózsa ugyanis egy élő virág, amelybe tartósítószert fecskendeznek, ettől marad sokáig a pillanat lenyomata – nevével ellentétben nem örökké. Az idő vasfoga ugyanis kikezdi, és bár évekig szép lehet, egy idő után elhal, és ki kell dobni. Ez a dekoráció viszont valóban örök darab lehet. A búra törékeny, egyedül ez állhat az időtlenség útjába.

A tárgy nagyobb gyermekeknek is kedves ajándék lehet, mert egy kisfiú és egy kislány baba is a dekoráció része, akik színes gyöngyök közt játszanak a rózsa tövében.

Főbb jellemzők:

  • Asztali dekoráció
  • Üvegbúra sötét talppal, fehér-csillogó virággal, műanyag babákkal
  • Kör alakú alap
  • Anyaga: fém, fa, műanyag 
  • 3 db AAA elemmel működik
  • Az elem nem tartozék
  • LED-ek száma: 15 db
  • Magasság: kb. 20-22 cm

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 3 nap. A terméket a MPL futárszolgálat szállítja ki a BVM raktárból, melynek szállítási díja 1490 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Csomagszám: 1 db