Barbie Color Reveal meglepetés baba - Farmermánia

Kívánságlistához adom!
Szállítás: 1,890 Ft
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 hétköznap 9-18 óra között.
9,889Ft -8%
Eredeti ár:10,789 Ft
db
Barbie Color Reveal meglepetés baba - Farmermánia

Barbie Color Reveal Totally Denim



A titokzatos Barbie Color Reveal meglepetés csomagok ezúttal trendi farmer ruhás babákat rejtenek. A Barbie baba cuki szívecskés bevonattal rendelkezik. A varázslat elvégeztével a farmermánia sorozat valamelyik eleme bukkan elő az 5 különféle típus egyikében. A babák patchwork szoknyát, színváltós lófarkat és mókás formájú pénztárcát kaptak. A menő öltözék minden kislányt levesz a lábáról.



A Color Reveal babák különlegessége, hogy a teljes kinézetükre csak egy alapos forró fürdő után derül fény. Egy hideg vizes mosdatással pedig megváltoztathatod a haja színét is. A meglepetés szettek kiegészítőket is tartalmaznak: egy színes copfot, hozzá illő szoknyát, pénztárcát, egy pár cipőt és medált, melyek tovább fokozzák a Barbie varázslatot. Az egyedi Barbie Color Reveal babák 5-féle változatban készültek, ami minden Barbie rajongó kislánynak szuper ajándék lesz.




A baba mérete: 30 cm. Haja fésülhető, kiegészítői levehetők, végtagjai mozgathatók.



Egy csomag egyetlen babát tartalmaz, amely véletlenszerűen kerül kiküldésre.





Mérete: 15 x 32 x 5 cm
Gyártó: Mattel
Ajánlott: 3 éves kortól


Barbie babák

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 2 nap. A terméket a GLS futárszolgálat szállítja ki a GYJ raktárból, melynek szállítási díja 1890 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Csomagszám: 1 db