Autós kamera - visszapillantó tükörbe építve

Kívánságlistához adom!
Szállítás: Ingyenes szállítás
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 hétköznap 9-18 óra között.
10,190Ft

Sajnos ez a termék elfogyott!

Kinézetre olyan, mint egy átlagos visszapillantó tükör, azzal a különbséggel, hogy bele van építve egy Full HD kamera. Sok autós kamera nagy, és takarja a kilátást. Erre a problémára kínál megoldást a visszapillantó tükörre szerelhető kameránk, amely nem csak nappali felvételt képest készíteni és tárolni, de az éjszakai vezetést is képes tűélesen rögzíteni. HD minőségű videókat és nagy felbontású fényképeket készíthetsz vele, melyeket a készülék közvetlenül memóriakártyára tárol. A rögzített adatokat bármikor visszanézheted, visszahallgathatod a 4,3"-os TFT kijelzőn és a beépített hangszórón, vagy egy SD kártya adapterrel a laptopodon, PC-den is megnézheted. Néhány egyszerű mozdulattal felszerelhető a középső visszapillantó tükörre. Beüzemelése szintén egyszerű, hiszen a szivargyújtóhoz kell csatlakoztatni, és már felvételre kész.  Szinte észrevehetetlenül szolgálja majd a biztonságod, és bármely közúti incidensnél perdöntő bizonyíték lehet. A kamera előtt SEMMI nem marad titokban! Tulajdonságok: LCD kijelző: 4,3" Látószög: 170 Éjjellátó Mozgásérzékelés Visszajátszás Magyar menü TF/MicroSD foglalat: maximum 32 GB A csomag tartalma: Autós kamera Szivargyújtó töltő 2 db rögzítőpánt

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 5 nap. A terméket a Express One futárszolgálat szállítja ki a RGB raktárból, melynek szállítási díja 0 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Csomagszám: 1 db