Szállítás: 1,990 Ft
Szállítási határidő: 1-2 nap
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 hétköznap 9-18 óra között.
4,490Ft 0%
Eredeti ár:4,490 Ft
db


Egyedül is kiszabadíthatod az elakadt autódat. Nem kell órákig mások segítségére várnod, pár perc alatt segíthetsz a kocsid beragadt kerekén. Kis helyen is elfér a csomagtartóban. Rendkívül strapabíró. Veled is előfordult már, hogy hóban vagy sárban ragadtál az autóddal? Ne várj órákat a segítségre! Ezzel az Autómentő ráccsal érhet bárhol és bármikor a probléma, pár perc alatt kikászálódhatsz a legnagyobb slamasztikából is egyedül. Nem kell többé külső segítségre várnod! Csak csúsztasd a rácsot a kerék alá és már indíthatod is az autódat! Kocsiddal gördülékenyen és gyorsan kiszabadulhatsz a fogságba ejtő sárból vagy hóból. Olyan életmentő helyzetekben lehet szükséged rá, mint a homokban, sárban, hóba vagy pocsolyában történő elakadás. Tartós, masszív és erős anyagból készült, ami akár egy elefántot is elbír. Az Autómentő rács tulajdonságai: Méret: 32.5 x 15 x 2.5 cm Anyag: ABS műanyag Szín: fekete Minden kerékhez jó: univerzális Csúszásgátló felületű, hosszúéletű Az autóra fagyott jég eltávolítására is használható Mit rejt a termék doboza? 1 db Autómentő rács

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 1-2 nap. A terméket a GLS, Logmaster futárszolgálat szállítja ki a KUFU raktárból, melynek szállítási díja 1990 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Csomagszám: 1 db