Arcfestő készlet 6 színnel (105183)

Kívánságlistához adom!
Szállítás: 1,490 Ft
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 hétköznap 9-18 óra között.
399Ft 0%
Eredeti ár:399 Ft
db

Arcfestő készlet 6 színnel ( 105183)

Feldobnád a gyerekzsúrokat vagy a házibulikat egy kis arcfestéssel? Farsangi vagy halloween-i maszkot festenél magadra pillanatok alatt? Hat színt variálhatsz ezzel a szettel.

Kreatív, többféle arcfestésre alkalmas szettet nyersz ezzel a kis készlettel. Fekete, fehér, vörös, sárga, zöld, kék színeket variálhatsz kedvedre, illetve keverheted őket más színek elérése érdekében. Tartós, intenzív festés lesz az eredmény, legyen szó egyszerű cicabajuszról vagy bohóc arcról.

A készlethez tartozó festék-applikátor szivaccsal egyszerűen formázhatsz vékonyabb és határozottabb vonalakat. Az egész arcfelületet pedig gyorsan átkenheted alapozásként az ujjaid segítségével – vízzel és papírtörlővel könnyen eltávolíthatod a felesleget.

Légy körültekintő! A szemedbe ne jusson a festékből, óvatosan applikáld a szem körüli részekre. Használat előtt teszteld a festéket, nem vagy-e allergiás az összetevőire. Ezt könnyen megteheted, ha a festékből egy kis mennyiséget a kézhátra kensz. Ha kipirosodik a bőröd, sajnos nem ezzel leszel a bulik királya. Sebes bőrfelületre ne kenj belőle, és erős napfényre ne menj festett arccal. A lemosást végezheted vízzel, de a legjobb, ha a bőrtípusodnak megfelelő sminklemosóval távolítod el - a bőröd hálás lesz a gondoskodásért!

Főbb jellemzők:

  • 6-os színpaletta
  • Több szín keverhető ezek kombinációjából
  • Bármilyen arcfestés elkészíthető vele
  • A csomag tartalma a festék-applikátor
  • Vízzel eltávolítható
  • 3 éves kor felett

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 3 nap. A terméket a MPL futárszolgálat szállítja ki a BVM raktárból, melynek szállítási díja 1490 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Csomagszám: 1 db