Akkumulátor töltő - 6-12V, 6A

Kívánságlistához adom!
Szállítás: 1,490 Ft
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 hétköznap 9-18 óra között.
7,090Ft
db
Az akkumulátor töltő jellemzői: Beépített feszültségváltó - Egy intelligens töltő az autóiparban és az iparban használt legnépszerűbb 6V-os és 12V-os akkumulátorokhoz. Támogatja a piacon kapható legtöbb akkumulátort. Autók, motorkerékpárok és ólom-savas akkumulátorok töltésére szolgál 20-65Ah. Speciális kapcsolóval rendelkezik, amely lehetővé teszi az adott akkumulátorhoz való alkalmazkodást. A töltő kompakt méretű, így praktikus és könnyen tárolható. Hordozható - A töltő nagyon vékony elemeinek köszönhetően rendkívül könnyű a piacon kapható többi töltőhöz képest. Könnyen tárolható és szállítható autóban vagy otthon, például gardróbban, polcon. Nagyon kevés helyet foglal el. Ezenkívül egy kényelmes fogantyúval rendelkezik, a könnyebb mozgatás érdekében. 6V és 12V - A készülék kapcsolóval rendelkezik, melynek köszönhetően az akkumulátor töltése előtt igény szerint választhatunk 6V vagy 12V között. Könnyedén töltheti a népszerű autókat, motorokat és sok más akkumulátort. Rendkívül hatékony és kevés áramot fogyaszt. Töltési szintjelző - A töltőben 6 százalékban kifejezett dióda van, amelyek az akkumulátor töltöttségi szintjét jelzik . Ez lehetővé teszi a készülék feltöltését a kiválasztott szintre. Ennek a funkciónak köszönhetően nem kell azon töprengeni, hogy az akkumulátor eléggé fel van-e töltve – a töltő egyszerűen kijelzi. Hogyan kell tölteni az autó akkumulátorát a töltővel? Csatlakoztasd a PIROS töltőkapcsot az akkumulátor POZITÍV kivezetéséhez. Csatlakoztasd a FEKETE töltőbilincset a jármű alvázához vagy a motorblokkhoz. Ne csatlakoztasd közvetlenül az akkumulátorra. Dugd be a dugót az elektromos aljzatba, és kapcsold be a töltőt. További specifikációk: Kimenet: AC110V / 230V: DC 12V Teljesítmény: 4,2A Maximális töltőáram: 6A Tápkábelek (hossz): 1,5 m Készülék tápkábele (hossz): 1,5 m Méretek: 8,5 / 16/18 cm Anyaga: Műanyag Szín: Fekete Súly: 1,5 kg A csomag tartalma: 1 db Akkumulátor töltő 1 db Piros színű csatlakozó (pozitív) 1 db Fekete színű csatlakozó (negatív)

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 5 nap. A terméket a Express One futárszolgálat szállítja ki a RGB raktárból, melynek szállítási díja 1490 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Csomagszám: 1 db