8 szenzorral rendelkező tolatóradar, ultrahang szenzoros

Kívánságlistához adom!
Szállítás: 1,990 Ft
Szállítási határidő: 1-2 nap
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 hétköznap 9-18 óra között.
18,290Ft 0%
Eredeti ár:18,290 Ft
db


Egy kocsiból sem hiányozhat! Új szintre emeli a vezetés élményét. Biztonságossá teszi a tolatást. Nem érhet több meglepetés hátramenet közben . A KütyüBazár csapata úgy döntött, segít megkönnyíteni mindennapjaidat egy rendkívül hasznos termék által. Ez pedig nem más, mint a 8 szenzorral rendelkező tolatóradar. Az eszköz használatával veszélytelenül tolathatsz, mivel a 8 darab érzékelő segít észlelni, ha valami van a kocsid mögött. Így garantáltan és pontosan tudni fogod, hogy melyik oldalon és milyen távolságra van mögötted egy tárgy vagy egy élőlény. Holtbiztos, hogy erre felfigyelsz! A kütyü hangjelzést is ad, ha valamihez túl közel kerülsz. A hangjelzésnek a távolsághoz mérten különböző fokozatai vannak. Ez nem egy olyan termék, amelyet még a széltől is óvnod kell! Tervezésének hála még a legszélsőségesebb időjárásnak is ellenáll. -40C°-tól +40C°-ig képes kibírni a hőmérsékletet, miközben lehet eső, hó, szél vagy fagy. Tolass biztonságosan és óvd meg az autód hátulját! Tulajdonságok: Szenzorok mérete: 22 mm Hangjelzés Érzékelés: 2.5 méter Ellenáll a szélsőséges időjárási viszonyoknak Névleges feszültség: 12V Kijelző: ultravékony Dsp01 3 színnel Mit rejt a termék doboza? 1 db Tolatóradar 8 db Ultrahangos szenzor 1 db Kábel csomag

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 1-2 nap. A terméket a GLS, Logmaster futárszolgálat szállítja ki a KUFU raktárból, melynek szállítási díja 1990 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Csomagszám: 1 db