10 colos kombinált (granulált aktívszén és polipropilén) szűrőbetét asztali vízszűrőkbe

Kívánságlistához adom!
Szállítás: 1,290 Ft
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 hétköznap 9-18 óra között.
3,900Ft
db

Ezt a szűrőbetétet hálózati ivóvíz szűrésére tervezték, asztali vízszűrő készülékekhez. Nem használható ismeretlen eredetű, vagy mikrobiológiailag szennyezett víz szűrésére.

A konyhai vízszűrő szűrbetét három szűrőréteget tartalmaz, mindegyik fontos és meghatározott feladatot lát el. Ennek köszönhető a kiváló szűrési minőség.

A szűrőbetét három rétege a következő: polipropilén réteg (egy műanyagfajta, amit többek között laboratóriumi berendezések alapanyaga is), kókuszhéj aktív szénnel (az aktív szén szűrési technológia részletes leírását megtalálod a lap alján keretes írásunkban) és KDF réteg (a KDF szűrési technológia részletes leírását szintén a lap alján találod meg).

konyhai-keszulek-szurobetet

A nem szövött polipropilén eltávolítja a 10 mikron (1/1000 mm) feletti üledékeket (homok, iszap, rozsda, egyéb lebegő szennyeződések).

A kókuszhéj aktív szén eltávolítja a szabad klórt, az oldószereket és aromás szénhidrogéneket, a fenolt, benzolt és szerves anyagokat, ezzel javítja a víz ízét, illatát.

A KDF réteg megakadályozza a baktérium flóra kialakulását a szűrőbetéten belül, csökkenti a nehézfémek koncentrációját a vízben (arzén, kadmium, ólom, higany), csökkenti a vas, hidrogén szulfid mennyiségét és eltávolítja a növényvédő szereket valamint a maradék klórt.

A patronok két végén alkalmazott műszaki megoldás megakadályozza, hogy a töltet kimosódjon a betétből és belekerüljön a vízbe.

Mit szűr ki ez a konyhai vízszűrő szűrőbetét

check_mark

Kiszűri a nehézfémeket (arzén, réz, vas, króm, kadmium, ólom, higany).

check_mark

A vízszűrő kiszűri a fémvegyületeket és a hidrogén szulfidot.

check_mark

Kiszűri a peszticideket (permetszereket).

check_mark

Kiszűri a szabad klór 99%-át.

check_mark

Kiszűri a szerves anyagokat.

check_mark

A vízszűrő kiszűri a fenolt és a benzolt.

check_mark

Kiszűri a baktériumokat, mikroorganizmusokat.

check_mark

Kiszűri a lebegő szennyeződéseket, mint üledék, homok, iszap, rozsda, azbeszt stb.

check_mark

A vízszűrő javítja a víz ízét és színét.

A konyhai vízszűrő szűrőbetét nem szűri ki azonban a vízben megtalálható ásványi anyagokat és sókat, amire a szervezetnek szüksége van az egészséges működéshez.

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 2 nap. A terméket a GLS futárszolgálat szállítja ki a AQT raktárból, melynek szállítási díja 1290 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Csomagszám: 1 db