Xtrobb Bluetooth Adó + Autós Töltő 12V / 24V

Kívánságlistához adom!
Szállítás: 1,490 Ft
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 hétköznap 9-18 óra között.
2,690Ft -10%
Eredeti ár:2,990 Ft
db
A Bluetooth adó és autós töltő jellemzői: Növeli a rádió működését – az FM-adó egy mód a régebbi típusú autórádió funkcionalitásának növelésére. Ez a kis modul lehetővé teszi zenei fájlok átvitelét hordozható adathordozóról, így a sofőr és a vele utazó emberek nem korlátozódnak a rádióállomások zenéjére. A távadó egy beépített többfunkciós gombbal ellátott potenciométerrel rendelkezik, amely minimálisra egyszerűsíti a kezelést. Kompatibilitás Bluetooth 5.0 - a bemutatott autós jeladó IOS és Android eszközökkel is működik, így nem kell aggódnod a kompatibilitása miatt. Ezenkívül nem kell telepítened az alkalmazást a telefonra, mert a távadó működéséhez szükséges összes elem a paneljén található. A kapcsolat Bluetooth 5.0 technológia alapján működik. Ennek az adónak köszönhetően vezeték nélkül hallgathatsz zenét telefonodon és olyan alkalmazásokból, mint az OpenFM, a Spotify vagy a YouTube. Három Bemenet – 2 x USB, beleértve a Gyorstöltést és USB C - két töltőbemenettel rendelkezik, köztük egy 3.1-es gyors töltővel és egy adatátviteli bemenettel, így nem csak zenei fájlokat küldhetsz az autórádióba, hanem töltheted is az okostelefont . A kütyü másik előnye, hogy kihangosítóként is használható. Ezenkívül intelligens rendszerrel rendelkezik a mobileszközök USB Type-C csatlakozón keresztüli töltésére. Lehetővé teszi a nagyobb teljesítmény kezelését, és önállóan határozza meg a csatlakoztatott berendezésre továbbított áram intenzitását és teljesítményét. Univerzális – az autós szivargyújtó-aljzatok legtöbb változatához illeszkedik. Ezenkívül a távadó kompakt méretekkel rendelkezik. Ez a fajta kütyü nem foglal nagy helyet az autóban, a szivargyújtó aljzatba bedugva pedig szinte észrevehetetlen lesz. A készülék modern kialakítása bármilyen belső térbe illeszkedik. Műszaki adatok: Anyag: alumínium műanyag Hanghívás-támogatás Pen drive támogatás 64g-ig Led kijelző Beépített zajcsökkentés Bluetooth 5.0 Autós töltő funkció Usb type-c: igen, intelligens készüléktöltő rendszer 2 usb bemenet: 2 töltés (ebből 1 az átvitelhez) Intelligens töltés 3.1: igen, 1 port Beépített bluetooth 5.0 Kompatibilis az ios és az android rendszerekkel Kimeneti feszültség 12-24v Támogatott fájlformátumok: mp3, wav, flac, ape, wma Fm-tartomány: 87,5-108 mhz Bluetooth hatótávolság: max. 10m Bemeneti feszültség: 12-24v Méretek: - a méret: 12-24 v 7.5 x 4.5 x 4.7 cm Súly: 0,040 kg Súly csomagban: 0,085 kg A csomag tartalma: 1 db XTROBB Bluetooth Adó Autós Töltő 12V / 24V

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 5 nap. A terméket a Express One futárszolgálat szállítja ki a RGB raktárból, melynek szállítási díja 1490 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Csomagszám: 1 db