Vegyes színű macskahám pórázzal, csörgővel

Kívánságlistához adom!
Szállítás: 1,490 Ft
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 hétköznap 9-18 óra között.
1,099Ft 0%
Eredeti ár:1,099 Ft
db

Vegyes színű macskahám pórázzal, csörgővel

Szeretnéd a cicád kivinni a szabadba, de félsz, hogy elszalad és megsérül, vagy kárt tesz a madarakban? Köss rá hámot, és kényelmesen viheted sétálni a macskát. 

A séták egyik fontos kiegészítője kutyák esetében is a póráz mellé a nyakörv vagy a hám. Macskáknál is fontos ez, a hám sokkal kényelmesebb és biztonságosabb számukra, mint egy sima nyakörv, ha sétáról van szó.

Erre a masszív, ám lágy hámra pórázt is tudsz csatlakoztatni (tartozék), így nem kell attól félned, hogy csellengő lesz a cicád. Nyakában csörgő van, így ha épp nem te sétáltatod, akkor is zajt csap, így a madarak is túlélhetik a fenevaddal történő találkozást.

A hám állítható, külön a szegy és a mellkas részénél is. A méret beállításánál fontos, hogy kényelmesen legyen felhelyezve a hám, ellenőrizd, hogy kettő-három ujjad elfér-e a heveder alatt.

Főbb jellemzők:

  • Kényelmes macskahám
  • Szegy és mellkas rész külön állítható
  • Egyszerű dizájn
  • Pórázgyűrű középen
  • Szürke, kék, fekete színekben
  • A terméket véletlenszerű színben küldjük!

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 3 nap. A terméket a MPL futárszolgálat szállítja ki a BVM raktárból, melynek szállítási díja 1490 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Csomagszám: 1 db