Univerzális tolatókamera monitorral 4,3"

Kívánságlistához adom!
Szállítás: 1,690 Ft
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 hétköznap 9-18 óra között.
12,900Ft -14%
Eredeti ár:15,000 Ft
db

Ez a kicsi, de praktikus monitor két videó-bemenettel rendelkezik, szóval a tolatókamera mellett akár egy DVD lejátszót is csatlakoztathat hozzá. Ha esetleg elfelejtené átállítani a DVD lejátszóról a tolatókamera képére a monitort az sem probléma, mivel tolatáskor automatikusan átvált a tolatókamera képére, majd visszaáll az eredeti képre, így nem szükséges folyton nyomkodni. A monitor nem rendelkezik külön audio be- illetve kimenettel. A képernyő további praktikus tulajdonságokkal bír, például, hogy dőlésszöge állítható, egyénre szabható. Tudja magát vagy ismerősét biztonságban ezzel a termékkel. Az univerzális 4,3'' TFT-LCD monitor segítségével megjeleníthet minden RCA -eszköz jelét gépkocsijába. Ilyen hozzá kapcsolható eszköz például a csomagban lévő tolatókamera. A monitor segítségével megjeleníthető az univerzális, járműspecifikus vagy akár a tehergépkocsik parkolókamerájának képe is. A monitoron található két videó bemenet segítségével nem csak a parkolókamera képét láthatjuk, hanem akár a multimédiás fejegység videó kimenete is megjeleníthető (pl.: GPS navigáció).


Tulajdonságok:
- Kijelző: 4,3"
- Méret: 13,5 cm * 11,2 cm
- Teljesítmény: 3W
- Tápellátás: DC 12V
- Kontraszt: 350:1
- Fényerő: 300 cd/m2
- Képpont: 480 * 272
- Üzemi hőmérséklet: -20 ° C ~ +70 ° C
- Kategória: TFT LCD
- Formátum: PAL / NTSC közötti automatikus váltás
- Szín: fekete

 

Csomag tartalma:
- 1 x 4,3" TFT LCD monitor
- 1 x tápkábel 
-1 x tolató kamera

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 3 nap. A terméket a GLS, Logmaster futárszolgálat szállítja ki a AVI raktárból, melynek szállítási díja 1690 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Csomagszám: 1 db