Többfunkciós szilikon szivacs szett / 3 darabos

Kívánságlistához adom!
Szállítás: 1,490 Ft
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 hétköznap 9-18 óra között.
1,699Ft 0%
Eredeti ár:1,699 Ft
db

Többfunkciós szilikon szivacs szett / 3 darabos

Unod már, hogy hetente ki kell dobnod a mosogatószivacsod? Biztos előfordul, hogy kidobás előtt befogod a fürdőszoba takarítására, de persze nem lehet mindig felhalmozni a fürdőszoba számára sem… Van megoldás erre az ördögi körre!

Ez a három darabos szilikon szivacs nagyon tartós és hasznos is, hiszen nem kell bajlódni a különböző foltok és szennyeződések eltűntetésével, egy nokedli szaggatás után kész őrület a szivacsot kimosni, gyakran inkább kidobjuk azt is.

Ezzel a szivaccsal gyerekjáték lesz a mosogatás, és nem is karcolja össze kedvenc edényeidet, de a kis szilikon sörtéivel a legmakacsabb szennyeződéseket és az odaégett ételmaradékot is. Hőálló is, így bátran kiveheted vele a sütőből a forró tepsit, nem lesz semmi baja se a szivacsnak, se a kezednek.

A legkényesebb eszközöket is bátran moshatod vele, és egy öblítéssel tiszta is lesz a szivacs. A száraz szilikon szivacs tökéletes a befőttes üvegek kibontására is, hiszen remekül tapad a száraz szilikon az üveghez.

Könnyen tisztítható, és akár fertőtlenítheted is, csak be kell tenned pár percre a mikróba – így hosszútávon segít a konyhában.

Főbb jellemzők:

  • Szilikon szivacs szett
  • Csúszásmentes
  • Karcmentes
  • Tisztít és véd a forró edényektől
  • Rugalmas, tartós
  • 3 darab a csomagban (különböző méretekben és formákban)
  • Könnyen tisztítható és fertőtleníthető

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 3 nap. A terméket a MPL futárszolgálat szállítja ki a BVM raktárból, melynek szállítási díja 1490 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Csomagszám: 1 db