Szövet tárolódoboz - 32 x 16 x 11 cm - 12 zseb - szürke

Kívánságlistához adom!
Szállítás: 1,690 Ft
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 hétköznap 9-18 óra között.
850Ft 0%
Eredeti ár:850 Ft
db
Fedezze fel a praktikus és stílusos tárolási megoldásainkat! Ez a tárolódoboz a tökéletes választás, a rend és a szervezettség fenntartásához otthonában. A tárolódoboz könnyű, de tartós szerkezete biztosítja, hogy hosszú távon is megbízható legyen a rendszerezésben. A külső réteg minőségi szövetből készült, ami nem csak esztétikus megjelenést kölcsönöz, hanem ellenálló és könnyen tisztítható is. A belső szerkezet merevségét többrétegű, masszív kartonlap biztosítja. A tárolódoboz kényelmes méretének köszönhetően könnyedén illeszkedik a polcokra, szekrényekbe vagy akár az ágy alá is. Ezáltal maximálisan kihasználhatja a rendelkezésre álló helyet, miközben fontos tárgyait rendezetten és könnyen hozzáférhető módon tárolhatja. A szövet tárolódoboz tökéletes választás lehet ruhák, játékok vagy bármely más tárgy rendezett tárolásához. A használaton kívüli, kis helyen történő tárolást biztosítja az alján elhelyezett cipzár, amelyet kinyitva összezárható a doboz.

  • Nagyméretű tárolódoboz
  • Praktikus rendszerező
  • Merev oldalfal
  • 12 zseb
  • Elegáns szürke szövetborítás
  • Összezárható
Méret: 32 x 16 x 11 cm
Zsebek száma: 12 db
Anyag: Nem szőtt szövet + karton
Szín: Szürke
Mosható: Nem
Vasalható: Nem
Tárolókapacitás: 5,6 liter
Terhelhetőség: max. 4 kg

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 5 nap. A terméket a MPL futárszolgálat szállítja ki a KNE raktárból, melynek szállítási díja 1690 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.Csomagszám: 1 db