Számológép nagy kijelzővel / 12 számjegy

Kívánságlistához adom!
Szállítás: 1,490 Ft
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 hétköznap 9-18 óra között.
3,999Ft 0%
Eredeti ár:3,999 Ft
db

Számológép nagy kijelzővel / 12 számjegy

Olyan munkát végzel, ahol gyakran nyúlsz számológéphez? Hagyományos módon szereted vezetni a kiadásokat és a bevételeket? Akkor neked találták ki ezt a 12 számjegyes számológépet!

Nagyon kényelmes a használata, nagy gombokkal látták el, és a kijelzője is hatalmas. Ezáltal kényelmesen tudod használni, és nem ütöd félre a számokat sem.  Számos munkahely elengedhetetlen kelléke egy számológép (kereskedelem, könyvelés, idegenforgalom stb…), ne bízd a véletlenre a számológép választást.

Nagyban megkönnyítheted vele a munkád, és még komfortos is. Ez egy hagyományos számológép, az alapvető szorzás, osztás, összeadás, kivonás, százalékszámítás és gyökvonást el tudsz végezni vele, de FONTOS! Az általános iskolák, gimnáziumok és egyetemeken kért kötelező számológépet NEM helyettesíti, hiszen oda speciális több műveletes számológépet kérnek!

Főbb jellemzők:

  • Hagyományos számológép
  • Nagy gombos
  • Nagy kijelzős
  • Kényelmes használat
  • 2 db AA elemmel működtethető (nem tartozék)
  • Automatikusan kikapcsol

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 3 nap. A terméket a MPL futárszolgálat szállítja ki a BVM raktárból, melynek szállítási díja 1490 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Csomagszám: 1 db