Szállítás: Ingyenes szállítás
Szállítási határidő: 5-7 munkanap
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 hétköznap 9-18 óra között.
65,990Ft -22%
Eredeti ár:84,467 Ft

Sajnos ez a termék elfogyott!

Ez a rusztikus megjelenésű RedFire "Lima" kandalló grillként is használható és praktikus, valamint dekoratív kiegészítője lesz teraszának, kertjének.

Az estét grillezéssel kezdheti és végeztével a felső rész segítségével kandallóvá alakíthatja, hogy a Lima melegét és hangulatát késő éjszakáig élvezhesse. Hagyományos megjelenésével minden kerti berendezéshez passzol.

A kandalló masszív acélállványon érkezik. A kémény agyag védőfedele is a csomag részét képezi, amellyel esőtől védheti. Ha további időjárás elleni védelemre tart igényt, a RedFire Chimeneas M. eső védőhuzatok használhatóak, melyeket a szállítás nem tartalmaz.

  • Színe: szalma
  • Anyaga: agyag
  • Mérete: 38 x 75 cm (Átmérő x Ma)
  • A csomag tartalmaz egy krómozott főzőrácsot
  • A csomag egy tömör, fekete, porszórt bevonatú acél állványt és egy agyag kéményfedelet tartalmaz.
  • Grillként is használható

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 5-7 munkanap. A terméket  DPD futárszolgálat szállítja ki a iL raktárból, melynek szállítási díja utánvét esetén 0 Ft, minden más fizetési módnál a szállítási költség 0 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés az Ügyfélszolgálatunkon lehetséges. A termékre 2 év jótállást biztosítunk.

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 21 napos elállás keretén belül lehetséges. A terméket a DPD szállítja el, mely költsége: 0 Ft, az elállás bejelentésétől számítva 4 napon belül.


Termékazonosító: 411834
Súly: 19 kg
Csomagszám: 1 db