Professzionális zöldségszeletelő, különböző vágó pengékkel

Kívánságlistához adom!
Szállítás: 1,490 Ft
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 hétköznap 9-18 óra között.
7,499Ft 0%
Eredeti ár:7,499 Ft
db

Professzionális zöldségszeletelő, különböző vágó pengékkel

Szeretnél időt és energiát spórolni? Ez a szuper konyhai szeletelő rengeteg időt felszabadít számodra, hiszen nem kell bajlódnod a zöldségek és gyümölcsök felszeletelésével.

Három különböző pengéjének köszönhetően csíkokra, szeletekre és julienne formára is vághatod a zöldségeket, mindezt akár más méretben és vastagságban. Ez a szuper eszköz egy háziasszony konyhájából sem hiányozhat, használatával gyors, egyforma és ínycsiklandozó szeleteket készíthetsz zöldségekből és gyümölcsökből egyaránt. Tisztítása nagyon egyszerű, és mosogatógépben is mosható. 

A zöldség szeletelő csúszásmentes talppal van ellátva, így szeletelés közben nem csúszkál majd a konyhapulton, ezáltal még gyorsabban végezhető el az ételek előkészítése.

Főbb jellemzők:

  • Zöldség szeletelő
  • Spirálvágó
  • Különböző vágó pengékkel
  • Egyforma szeletek gyorsan és egyszerűen
  • Egyszerű és gyors megoldás a konyhába

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 3 nap. A terméket a MPL futárszolgálat szállítja ki a BVM raktárból, melynek szállítási díja 1490 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Csomagszám: 1 db