Nyíl alakú, közlekedésbiztonsági figyelmeztető lámpa

Kívánságlistához adom!
Szállítás: 1,490 Ft
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 hétköznap 9-18 óra között.
7,699Ft 0%
Eredeti ár:7,699 Ft
db

Nyíl alakú, közlekedésbiztonsági figyelmeztető lámpa

Szeretnéd, ha biztosan észre vennének egy esetleges probléma esetén az út szélén? A hagyományos elakadásjelző háromszögek nem minden esetben láthatóak rosszabb látási viszonyoknál. Az is előfordulhat, hogy rossz pozícióban vagy nem a kellő távolságban helyezik el ezeket a háromszögeket, és csak az utolsó pillanatban vesszük észre őket.

Ez a sokoldalúan használható figyelmeztető lámpa nem ad esélyt arra, hogy egy kisebb problémából még nagyobb legyen! A 30x4 centiméteres, piros színű lámpán 22 darab led található, a tetején lévő kihajtható részekkel nyíl formájúvá alakítható, az alján található mágnesekkel pedig stabilan rögzíthető akár autó oldalára is.

Beépített akkumulátora a mellékelt kábellel tölthető, a lámpa három különböző világítási móddal rendelkezik (folyamatos világítás, villogás, futófény).

Főbb jellemzők:

  • Piros figyelmeztető fény
  • Nyíl formájúra nyitható
  • 3 világítási mód
  • Akkumulátoros működés (USB töltőkábel a csomagban)
  • Mérete: 30x4 cm
  • Mágneses talppal
  • Műanyag tárolódobozban

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 3 nap. A terméket a MPL futárszolgálat szállítja ki a BVM raktárból, melynek szállítási díja 1490 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Csomagszám: 1 db