Napelemes vízálló fali kerti lámpa

Kívánságlistához adom!
Szállítás: 1,990 Ft
Szállítási határidő: 1-2 nap
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 hétköznap 9-18 óra között.
5,790Ft -3%
Eredeti ár:5,990 Ft
db


A kert megfelelő megvilágítása Neked is gondot okoz? Jól jönne az éjszakai tájékozódáshoz egy megbízható fényforrás? A Napelemes vízálló fali kerti lámpa biztos irányfényt ad Neked még a legsötétebb esték során is. A kert megvilágítása nagyon fontos egy otthonos és hangulatos ház kapcsán. Egy kültéri lámpa nem csak esztétikai szempontból lényeges, de elengedhetetlen kellék a biztonságos közlekedéshez vagy kültéri kikapcsolódás megvilágításához is. Hiszen biztosan Te is szeretsz a kertedben grillezni, sütögetni, vagy csak egyszerűen kint olvasgatni. Ezt miért hagynád abba sötétedéskor? Használd Te is a napelemes kerti lámpát, hogy ne kelljen többé semmit sem félbehagynod. Működtetése nagyon egyszerű és gazdaságos, mivel nincs szükség áramra vagy egyéb vezetékekre. Napközben a napelem panel átalakítja a napenergiát elektromos energiává, amelyet az újratölthető akkumulátorban tárol el, így sötétedés után 8 órán át is képes világítani. Vízálló kialakításának köszönhetően nem kell aggódnod az eső miatt. Rögzítheted akár a ház falára, kerítésre vagy egy kerti oszlopra, az időjárás nem okozhat kárt benne. Egyszerűen csak szereld fel a neked megfelelő helyre, s az optimális fényviszonyt fog biztosítani tevékenységeidhez. A napelemes vízálló fali kerti lámpa tulajdonságai: 6 db LED világítás Napelem panel: Poly szilikon 2V / 120 mA Vízálló IP55 szabvány Töltési idő: 6 óra Használat: 8 óra Akkumulátor: Ni-MH/AA/1,2V x 1000mA újratölthető akkumulátor Méret: 10 x 5,4 x 11,2 cm Mit rejt a termék doboza? 1 db Napelemes vízálló fali kerti lámpa

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 1-2 nap. A terméket a GLS, Logmaster futárszolgálat szállítja ki a KUFU raktárból, melynek szállítási díja 1990 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Csomagszám: 1 db