Multifunkciós szelfibot ventillátorral

Kívánságlistához adom!
Szállítás: 1,490 Ft
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 hétköznap 9-18 óra között.
4,699Ft 0%
Eredeti ár:4,699 Ft
db

Multifunkciós szelfibot ventillátorral 

Szívesen megörökíted a legjobb pillanatokat a haverokkal, de valaki mindig lemarad a képről? A szelfizés új dimenzióiba léphetsz ezzel a multifunkciós eszközzel, amely nemcsak a fotózáshoz ért. 

A profi eszköz egy teleszkópos mobiltartó, amellyel tökéletes szelfiket tudsz majd készíteni távolról is. A szelfibottal minden helyzetben tökéletes képeket készíthetsz. A szelfibot erős, stabil kialakítással rendelkezik, hossza állítható, 27 cm-től 88 cm-ig kihúzható a teljes élmény érdekében. 

Közben tölti is a telefonod power bank-ként, világító lámpát is szereltek bele, illetve a markolatnál egy kis ventillátor is helyet kap, amellyel hűtheted magad, vagy elérheted az igazi Hollywood-i hatást, amikor a hajadba tépő szellőt örökíted meg. 

A szelfibothoz jár egy bársony hatású, csodás tartó, ventillátorlapát, USB kábel a töltéshez és egy kis, csuklóra tekerhető szíj.

Főbb jellemzők:

  • Bluetooth szelfibot
  • A szelfibot hossza: 27-88 cm
  • Akkumulátor kapacitás: 5200 mA
  • USB-kábel (tartozék)
  • Kompatibilitás: Android, iOs

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 3 nap. A terméket a MPL futárszolgálat szállítja ki a BVM raktárból, melynek szállítási díja 1490 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Csomagszám: 1 db