Modern fésülködő sminkelő asztal - utánvéttel vagy ingyenes szállítással

Kívánságlistához adom!
Szállítás: 3,090 Ft
Szállítási határidő: 5-7 munkanap
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 hétköznap 9-18 óra között.
81,790Ft -29%
Eredeti ár:114,506 Ft
db

Ez a gyönyörű fésülködőasztal minden bizonnyal csinossá teszi hálószobáját, vagy öltöző helyiségét! Két kapcsolódó fiókkal rendelkezik az asztal két oldalán, amelyek az asztallaphoz kapcsolódva, megfelelő helyet kínálnak értéktárgyai számára. Kiegészítésképpen az asztal alsó részén további két teljes méretű fiókot talál, amely többlet-tárolóhelyet biztosít. A fiókok könnyen kivehetőek és tisztíthatóak. A finom fehér bevonat és a kecses, hajlított lábak csillogást és eleganciát biztosítanak. Ez az ajánlat egy darab fésülködőasztalt tartalmaz. Tekintse meg további termékeinket egy, az asztalhoz találó szék, tükör vagy bármilyen más kiegészítő kiválasztása érdekében. Kérjük, vegye figyelembe, hogy miután ez a bútor kézi készítésű, fából előállított és fehérre van festve, apróbb hibák lehetnek rajta.

  • Anyaga: MDF, csiszolt fenyő
  • Színe: fehér
  • Mérete: 87 x 42 x 89 (Ho x Szé x Ma)

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 5-7 munkanap. A terméket  DPD futárszolgálat szállítja ki a iL raktárból, melynek szállítási díja utánvét esetén 3090 Ft, minden más fizetési módnál a szállítási költség 0 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés az Ügyfélszolgálatunkon lehetséges. A termékre 2 év jótállást biztosítunk.

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 21 napos elállás keretén belül lehetséges. A terméket a DPD szállítja el, mely költsége: 3090 Ft, az elállás bejelentésétől számítva 4 napon belül.


Termékazonosító: 60635
Súly: 14.6 kg
Csomagszám: 1 db