Mobiltelefonról működő mini izomerősítő és masszírozó

Kívánságlistához adom!
Szállítás: 1,490 Ft
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 hétköznap 9-18 óra között.
2,899Ft 0%
Eredeti ár:2,899 Ft
db

Mobiltelefonról működő mini izomerősítő és masszírozó

Gyakran kínoz valamilyen makacs izom- vagy ízületi fájdalom? Szeretnéd hatékonyabban és gyorsabban elérni a kívánt testsúlyodat? A rendszeres mozgás elengedhetetlen, de van egy kis trükk, hogy hatékonyabbá tedd az edzésedet, és enyhíts a kínzó fájdalmon.

Próbáld ki ezt a diszkrét, telefonra vagy power bankra csatlakoztatható izomerősítő és masszírozó készüléket! A használata nagyon egyszerű: távolítsd el a fóliát a tappancsokról, majd rögzítsd őket a kábelekhez, helyezd mind a két tappancsot a kezelni kívánt területre, majd dugd be a telefonodba és indítsd el.

A kis, headsethez hasonló készüléken hat mód és kilenc erősségi fokozat közül választhatsz. A csomagban találsz Lightning, mini USB és Type C típusú csatlakozót, így minden típusú telefonnal használhatod. Kisméretű, szolid hordozó tokban küldjük, így mindig nálad lehet.

Főbb jellemzők:

  • Mini izomerősítő és masszírozó készülék
  • 2 tappanccsal
  • Lightning, mini USB és Type C típusú adapterrel
  • Hordozó tokban
  • Mobiltelefonról kapja a működéshez szükséges feszültséget
  • 6 különböző mód
  • 9 erősségi fokozat

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 3 nap. A terméket a MPL futárszolgálat szállítja ki a BVM raktárból, melynek szállítási díja 1490 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Csomagszám: 1 db